18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:49
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-12-22, 17:47
Fan Biebera
Mavver57 • 2013-03-14, 20:42
Jak trzeba być zdesperowanym, żeby nagrać pedalski film, aby dostać bilet na koncert pewnego osobnika, płci nieokreślonej, w Łodzi ?

Wiem, że może to dosyć dziwny materiał na sadola, ale typ takich kolesi mnie wkurwia.

"Jesteście tacy zacofani, że nie zgadzacie się z naszą odmiennością"
Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
itemeczek 2013-03-15, 0:00
Noo kurwa, aż mam ciary na plecach
Zgłoś
EmpTy212 2013-03-15, 0:14
Co ty, żeś kurwa wrzucił wyjebałem w monitor i pojebało mu kolory..
Zgłoś
adi_k0 2013-03-15, 0:22 3
Na odzew nie trzeba było długo czekać

Zgłoś
bored85 2013-03-15, 0:30
AbesM napisał/a:

dawid kwiatkowski, typowy przedstawiciel gorzowa wlkp. ;]

tu macie jego photobloga ;]

photoblog.pl/fakinshit/144289226/dawid-kwiatkowski.html

nie żebym go bronił, ale miastem pedałów i ciot jest poznań. byłem tam w operze niedawno i mnie to miasto przeraziło
Zgłoś
L................k 2013-03-15, 0:46
Hm... wyłączyłem dźwięk i... nie, jednak nadal chujowo...
Zgłoś
Tasak_PL 2013-03-15, 0:49 1
kurwa co jest z Wami sadole? przejmujemy photobloga
Zgłoś
s................o 2013-03-15, 2:39
Skopie mu ryj za piwo . Albo jednak za darmo, bo jest pedałem.
Zgłoś
szczyloo 2013-03-15, 2:43
a ja myślałem że panowie skinowie z Gorzowa kontrolują sytuacje... Fuhrer muss arbeiten selbst...;/
Zgłoś
M................i 2013-03-15, 3:19

A pamiętacie te świtaśne naklejki do klasera!!! One były takie wypukłe... jak gąbka... wtedy cena ich to ok. 3 karteczek dużych albo 7 małych albo holo w pokemonie tylko nie drugie przemiany bo bo one byly znacznie droższeee

A pamiętacie te gify jak dziewczyny z photoblogów za nimi przepadały ROOOOOOOOOOOOOOOOOLLL

Zgłoś
TelewiZorro 2013-03-15, 4:57
jakby miał 12 lat to bym rozumiał... ale kurwa to coś ma 17 lat i nadal sieczka we łbie? ja pierdole
Zgłoś
Swirussss 2013-03-15, 9:08
znalazłem jeszcze jego ask jak ktoś chce ;] ask.fm/kwiatkowskidawid
Zgłoś
s................s 2013-03-15, 9:11
kurwa, to jest gówniarz co po prostu nie ma kasy na bilet bo jebany bieber ma bilety 2razy droższe niż MADONNA (wtf?)

życzę mu wygranej i lepszego idola, jest w chuj zajebistych artystów z tańszymi biletami i on ich pozna, ale na razie całe gimnazjum szaleje za listą hitów z Bravo; ja osobiście zanim ukształtowałem swoje gusta też szalałem za Idolami nastolatków ale nie było nawet szans by przed 2000 rokiem przyjechali do PL; spice girls w wywiadzie dla polskiej TV pytały czy w PL żyją niedźwiedzie polarne

dajcie mu czas
Zgłoś
SadystycznyRoman 2013-03-15, 10:12
Osz no kurwa! Tego jeszcze nie widziałem! I nie pierdolcie, że to nie jest materiał na sadola, to właśnie idealne na sadola, właśnie po to tu wchodzę, żeby pooglądać takich debili którzy przez własną głupotę jebią sobie życie.
Zgłoś
m................t 2013-03-15, 10:34
co za pokurw.
Zgłoś
Chicago 2013-03-15, 10:54
adi_k0 napisał/a:

Na odzew nie trzeba było długo czekać

Obrazek

Polecam się i czekam na resztę Was
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem