nie boją się żadnej muzyki. Trząchaj dynią dla szatana!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
no co, zajebiście grają prędzej sie zabawi przy tym niz przy techno
miałem zostawić swój kolejny zjebany komentarz ale się nie udało...
@up ... O! jednak się udało
@up ... O! jednak się udało
Skaczące małpy, ich do rezerwatu trzeba puścić a nie wśród ludzi
@up
Nie wynurzaj się tak, musisz tą nienawiść trzymać w sobie bo cie zniszczą. Można zauważyć że 80% użytkowników sadola to brudasy takie jak na filmie...
Nie wynurzaj się tak, musisz tą nienawiść trzymać w sobie bo cie zniszczą. Można zauważyć że 80% użytkowników sadola to brudasy takie jak na filmie...
Zrobiliśmy kiedyś taką impre na koncercie arki noego. Impreza to impreza i nie wzruszy mnie określenie 'brudas'
To jest dopiero prawdziwy metalowiec.
Co do filmiku, pozytywni ludzie, przynajmniej nie siedzą przed kompem jak ja.
taa, wódka, dziwki, lasery i hasacz na szubienicy!
Astrox napisał/a:
Hehe. To na Wacken Festival(Festiwal Metalowy). Obok wacken odbywa się też festiwal właśnie takiej muzyki, więc sporo Wackenowiczów, przychodzi i na niego, dobrze się bawić
Co ty pierdolisz??? To nie Wacken... Fakt, na Wacken, ale i na każdym innym festiwalu w Niemczech na jakim byłem (np SummerBreeze), grała miejscowa orkierstra strażacka. Na Wacken też gra taka orkiestra, ale to nie jest żaden sąsiedni festiwal... Ale zabawa jest konkretna \m/
kurwy, konserwy death metal bez przerwy xD
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów