📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ja Ci kurwa dam ikonke play !
Jebać Millwall! Frodo by ich tam pozamiatał
(film: 'Green Street Hooligans'- ostatnie starcie West Ham vs Millwall)
(film: 'Green Street Hooligans'- ostatnie starcie West Ham vs Millwall)
Otóż to jebać Millwall ;;
Jakim marginesem trzeba być, żeby takie prymitywne zabawy bawiły.
Przecież to tragedia i umysłowy gruz.
Przecież to tragedia i umysłowy gruz.
I'm forever blowing bubbles,
Pretty bubbles in the air.
They fly so high,
Nearly reach the sky,
Then like my dreams,
They fade and die.
Fortune's always hiding,
I've looked everywhere,
JEBAĆ MILLWALL!!!
They fly so high,
Nearly reach the sky,
Then like my dreams,
They fade and die.
Fortune's always hiding,
I've looked everywhere,
JEBAĆ MILLWALL!!!
Fakt, że Millwall potrafi zdemolować swój własny stadion tylko dowodzi temu, że ich fanowie to głównie podludzie.
Din napisał/a:
Fakt, że Millwall potrafi zdemolować swój własny stadion tylko dowodzi temu, że ich fanowie to głównie podludzie.
"Fanowie" powiadasz?
UP
Intrygujące jest to, że zrobienie jednego błędu tutaj może wywołać taki niesamowity ból dupy. Nic dziwnego, że moderatorzy i inni popularni użytkownicy często dodają filmy z specjalnie błędnymi tytułami. Takie młotki jak ty dostają ślinotoku, bo nie jesteście w stanie przejść obok najmniejszej literówki ignorując ją, a co dopiero przed całą kompilacją błędów sztucznie spreparowanych.
"Fanowie" to częsty błąd. Spowodowane jest to tym, w jaki sposób ten rzeczownik się odmienia. (dopełniacz, biernik l.m. : fanów, celownik l.p. : fanowi)
Nawet nie poprawię swojego błędu, żeby ludzie widzieli jaki masz okres.
Intrygujące jest to, że zrobienie jednego błędu tutaj może wywołać taki niesamowity ból dupy. Nic dziwnego, że moderatorzy i inni popularni użytkownicy często dodają filmy z specjalnie błędnymi tytułami. Takie młotki jak ty dostają ślinotoku, bo nie jesteście w stanie przejść obok najmniejszej literówki ignorując ją, a co dopiero przed całą kompilacją błędów sztucznie spreparowanych.
"Fanowie" to częsty błąd. Spowodowane jest to tym, w jaki sposób ten rzeczownik się odmienia. (dopełniacz, biernik l.m. : fanów, celownik l.p. : fanowi)
Nawet nie poprawię swojego błędu, żeby ludzie widzieli jaki masz okres.
wplym polakow na anglikow zauwazalny
Up
dokładnie to samo pomyślałem, złe wibracje udzielają się anglikom
dokładnie to samo pomyślałem, złe wibracje udzielają się anglikom
urielpp napisał/a:
@Lagan
To raczej nasi się uczyli od nich Angielscy kibole byli pionierami
Ale tylko do czasu;) Od sławnej zadymy w Parku Saskim Europa zobaczyła, że nie ma co się bać Anglików Zresztą to Polacy stwierdzili, że Anglicy nie są tacy super za jakich ich uważano i, że tylko chleją w barach i nic innego nie robią. Stworzyli własny zupełnie odmienny styl i dlatego mieliśmy i mamy taki szacunek wśród innych kibiców w Europie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów