📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
silwerbalk napisał/a:
To fantastico siedział.... Ciekawe za? co no i jeszcze recydywe miał? To temu ma takie wyśmienite materiały na sadistic... Bo ma dużo czasu na przeszukiwanie internetu
Siedział za NHD.. tj
Nielegalny
Handel
Dupą
nie wywołuj go bo jeszcze wróci i znowu się tych jego wypocin czytać nie będzie dało
mrfreak16 napisał/a:
Ten się śmieje kto się śmieje ostatni, ofermy. Własnych dobrych tematów nie mają a z fantastico się śmieją. Polskie przegrywy jak zawsze Góra
ale to lubisz mnie czy nie?
willoo napisał/a:
nie wywołuj go bo jeszcze wróci i znowu się tych jego wypocin czytać nie będzie dało
no co jak co ale te wypocki fantastika mnie inspirowały nadając późniejszym wypowiedziom mym a nawet i przemyśleniom inny, nowy powiedzieć by można ale żeby nie skłamać i za dużo w ogóle nie mówić, tor.
Fantastico to świetny kawałek historii sadistica. Zawsze lubiłem czytać, jak ludzie mieli ból dupy, gdy czytanie opisu sprawiało im trudność
Fantastico palił bezpieczniki w słabszych mózgach
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów