📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:02
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:11
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
🔥
Menel pedofil
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Czym tu się podniecać. Jak zakładam rurki to zawsze trzymam zbuja w nogawce i tak samo wygląda a nawet jeszcze bardziej widać. Dlatego na ogół to dresiki nosze albo szerokie skate spodnie.
Heheheheh też tak zrobie;D
Sranie w banie.. jakby ktoś tak trzymał telefon to byś się gapił tak samo, tylko kurwa byś typowi wyjebał, a co gorsza w większości przypadków, przepraszał, bo typ by nie nagrywał Także chujowe!
wniosek? najbrzydsze są najbardziej zboczone
Kobiety chcą się pieprzyć tak samo jak mężczyźni, tylko mamy takie pruderyjne wychowanie jeśli chodzi o dziewczyny, ale coraz lepiej się dzieje.
@lwgion665 chyba coraz gorzej, o ile facetowi nie zmniejszy się fiut od jebania, ale u kobiety od zbyt częstego seksu z różnymi typami, może się zrobić z cipy wiadro. A nie chce aby moja przyszła kobieta miała studnie bez dna, prawdziwa kobieta nie jebie się z powodu "a bo akurat mi się zachciało".
SkurwielJakichMało napisał/a:
właśnie w tej chwili sobie strzeliłeś w kolano
Pedale
No przykro mi że ty się w rurki nie wbijasz bo jesteś spasiony.
protos,
Twój avatar i te rurki dopełniły całości!! już wszyscy wiedzą że lubisz w dupe
nie pogrążaj się już bardziej!!!
Twój avatar i te rurki dopełniły całości!! już wszyscy wiedzą że lubisz w dupe
nie pogrążaj się już bardziej!!!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów