Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support this website with a small donation
We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.
Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay
Thank you for your support!
Donate already done / not interested
damian2210 : oż ty brutalny pseudokibolu(ale taki naprawde pseudo), nie, żebym był kibicem Barcy(bo nie jestem, ale bądź co bądź ich styl, finezja jest przechuj) , ale.. jebać Real!!11 + Ciebie, przez zapewne Twego guru 'si - er - zjeben'
To się nazywa współczesna piłka nożna. Co może powiesz, że w Anglii w PS tego nie ma? Spójrz na jakikolwiek mecz man utd, man city, arsenalu czy chelsea. Zobaczysz to samo, BongMan gówno wiesz a się wypowiadasz, pewnie piłkę nożną znasz z TVP 1, ale w końcu to nie kącik sportowy a sadol, nikt nie wymaga żeby wszystko wiedzieć o wszystkim. Jak ci się nie podoba obecny futbol to oglądaj kroniki z Bońkiem.
Ty też widzę masz zajebiste pojęcie o tym sporcie. Oglądasz na bieżąco mecze PL, żeby móc się wypowiadać na temat Manchesteru? Każdy mądry, ale spróbujcie biec z maksymalną prędkością z piłką i drasnąć o nogę przeciwnika. Ciekawe czy będziecie dalej biec zwinie jak antylopki. Wiadomo, że każdemu zdarzy się dodać do przewrotu trochę aktorstwa, żeby wywalczyć wolnego czy karnego, ale nie porównuj ligi angielskiej do tego hiszpańskiego gówna...
Ty też widzę masz zajebiste pojęcie o tym sporcie. Oglądasz na bieżąco mecze PL, żeby móc się wypowiadać na temat Manchesteru? Każdy mądry, ale spróbujcie biec z maksymalną prędkością z piłką i drasnąć o nogę przeciwnika. Ciekawe czy będziecie dalej biec zwinie jak antylopki. Wiadomo, że każdemu zdarzy się dodać do przewrotu trochę aktorstwa, żeby wywalczyć wolnego czy karnego, ale nie porównuj ligi angielskiej do tego hiszpańskiego gówna...
Mieszkam w Anglii, praktycznie codziennie widzę ligę angielską w telewizji czy w pubie. Sam jestem aktywnym kibicem FCB, w telewizji w domu oglądam każdy mecz jeśli jest to możliwe. Więc nie pierdol. Każdy kibic zespołu z zagranicy który jest chociaż trochę obiektywny, powie to samo: w każdej drużynie są tacy piłkarze którzy symulują i tacy którzy nic nie symulują. Nazwałeś ligę hiszpańską gównem porównując ją do do ligi angielskiej. Otóż kolego, na wyspach nawet to dobrze wiedzą, że La Liga jest aktualnie najsilniejszą ligą na świecie. Wiadomym jest także to, że za to w Angli futbol jest o wiele bardziej emocjonujący bo wszystkie drużyny są na jednym poziomie i nie da się określić na początku sezonu kto wygra ligę, ale jest i tak ciągle za "ligą gównianą".
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów