📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To nie jest normalny manewr ucieczkowy, tym bardziej, że gościu z busa to skończony idiota bo ma sporo lepszą widoczność niż gdyby jechał osobówką. Fart to miał czerwony transit, który prawidłowo zjeżdżał na Wiskitki. A nawiasem mówiąc to na miejscu tego z czerwonego to bym chuja dojechał i mu przypierdolił w ryj za ten numer. Szkoda, że nie widać dokładnie z jakiej to firmy bo taka reklama najlepiej by piętnowała tą głupotę.
Pamiętajcie, zawsze jak coś takiego się dzieje, oprócz hamowania natychmiast wrzucajcie awaryjne, żeby jadący za Wami zorientował się, że coś nie tak. I z tego samego powodu nigdy nie dziękujcie awaryjnymi...
(uniesioną między zagłówkami rękę widać równie dobrze)
(chyba, że się jest debilem z przyciemnianymi szybami, które zresztą blokują widoczność innym kierowcom -- często patrzy się przez szybę samochodu jadącego przed tobą, co przed nim jest na drodze -- ale taki to na ogół nie dziękuje)
(uniesioną między zagłówkami rękę widać równie dobrze)
(chyba, że się jest debilem z przyciemnianymi szybami, które zresztą blokują widoczność innym kierowcom -- często patrzy się przez szybę samochodu jadącego przed tobą, co przed nim jest na drodze -- ale taki to na ogół nie dziękuje)
Hamował impulsywnie, a pewnie miał abs. To nie powinien dać w pizde po pedałach?
Nie hamował pulsacyjnie, niektóre dostawczaki są fabrycznie wyposażone w system włączania awaryjnych gdy właśnie tak jak tu przekroczy się jakąś tam granicę przeciążenia, co otrzymuje się po ostrym jebnięciu na heble.
Dokładnie z tego powodu Niemcy są tak wyczuleni na punkcie odstępu na autostradach. Policjanci często rozstawiają urządzenie, które mierzy prędkość i odstęp np. na wiadukcie, a kilometr dalej zatrzymują miłośników siedzenia innym "na dupie". Kara też jest dość surowa. Wyliczana z taryfikatora według prędkości i tego jak blisko drugiego auta się jechało. Wynosi od 75-400 euro. Do tego 1-2 punkty karne (w Niemczech po 8 pkt zabierają prawko) i w skrajnych przypadkach zakaz prowadzenia pojazdów od 1-3 miesięcy.
Nie to nie ABS to ESS system nagłego hamowania przynajmniej połowa posiadaczy samochodów z tym systemem nie wie że go posiada a druga połowa dziwi się dlaczego w samochodzie przednim zaczynają pulsować światła stopu...
Tak oczywiście jestem ekspertem
Jak byście nie wierzyli to proszę:
"Sygnał musi się włączać z chwilą, gdy uruchomienie układu hamulcowego roboczego powoduje opóźnienie równe co najmniej 6 m/s2. Sygnał musi się wyłączać najpóźniej z chwilą, gdy wartość opóźnienia spada poniżej 2,5 m/s2."
Oczywiście zaj...e
Tak oczywiście jestem ekspertem
Jak byście nie wierzyli to proszę:
"Sygnał musi się włączać z chwilą, gdy uruchomienie układu hamulcowego roboczego powoduje opóźnienie równe co najmniej 6 m/s2. Sygnał musi się wyłączać najpóźniej z chwilą, gdy wartość opóźnienia spada poniżej 2,5 m/s2."
Oczywiście zaj...e
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów