📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak bym był kierowcą/właścicielem tego wozu to ten tępy ch*j już w szpitalu by rozważał 1000 krotnie - że lepiej było wpaść pod auto.
ps.Gówno też bym zrobił - na obitą twarz skejtera.
... po 13 latach jazdy na desce nie spotkałem zbyt wielu osob które by się odważyły podejść do grupy skaterów, a jak już to zrobiła sama wymagała opieki medycznej... Skate or Die.
ps.Gówno też bym zrobił - na obitą twarz skejtera.
... po 13 latach jazdy na desce nie spotkałem zbyt wielu osob które by się odważyły podejść do grupy skaterów, a jak już to zrobiła sama wymagała opieki medycznej... Skate or Die.
sisnac, Hahaha, padali ze śmiechu czy byli duszeni waszymi rajstopami? Dawno się tak nie uśmiałem po przeczytaniu komentarza.
nie dostałeś wpie%^*lu deską widocznie, a uwierz mi kij bejsbolowy przy niej to zabawka dla noworodka
sisnac napisał/a:
nie dostałeś wpie%^*lu deską widocznie, a uwierz mi kij bejsbolowy przy niej to zabawka dla noworodka
To teraz tak was gnębią w gimbazach? Patologia, patologia...
@sisnac
Dobrze ująłeś "do GRUPY skaterów", bo takie pizdy tylko w grupie są mocne.
Wyjątki się zdarzają, ale sorry, jak czytam Twój komentarz to oczami wyobraźni widzę zachudzonych, pryszczatych gimbusów w za dużych, albo za małych spodniach, co u mnie koło bloku jeżdżą.
Dobrze ująłeś "do GRUPY skaterów", bo takie pizdy tylko w grupie są mocne.
Wyjątki się zdarzają, ale sorry, jak czytam Twój komentarz to oczami wyobraźni widzę zachudzonych, pryszczatych gimbusów w za dużych, albo za małych spodniach, co u mnie koło bloku jeżdżą.
sisnac napisał/a:
K***a to ja nie wierze w was ludzie tacy sadysci ahaha a pizdeczki by na deske weszlyi sie wyjebaly - bylby material na strone dobry
Przypominasz tych jebanych fanów anime, co się onanizują do tego swojego gówna . Się tak nie jaraj tym swoim deseczkowym sporcikiem bo są sporty, przy których ten Twój "skejbording" jest tak samo niebezpieczny jak jak klepanie babek w piaskownicy. I proszę, nie mów mi, że skejci to jakieś koksy czy kozaki, bo jak można kogoś nazwać kozakiem, kto chodzi w przydługich, przyszerokich spodniach i czesze się na Biebera?
^up DOKLADNIE ! co nie xD?
^up DOKLADNIE ! co nie xD?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów