📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:34
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
zajebiście, jesteś genialny! SUPER! Cudofffnie. spierdalaj sie uczyć bo za tydzień szkoła
idz w huj z takim gownem
tomqj napisał/a:
Ciebie starzy mogli jednak nie robić...
Nie dość, że lotny dowcip, to jeszcze mistrz ciętej riposty
A teraz idź się pobaw w mikserze.
sarkoziu napisał/a:
zajebiście, jesteś genialny! SUPER! Cudofffnie. spierdalaj sie uczyć bo za tydzień szkoła
pisze się "się" - ominąłeś 1. klasę czy jej w ogóle nie skończyłeś?
A za tydzień szkoła? No jednak chodzisz do podstawówki - zaocznie
BroDzikuzzza napisał/a:
idz w huj z takim gownem
Bardzo przepraszam, ale nie preferuję Twoich upodobań seksualnych
Paskudny Stary Dżon napisał/a:
Nie dość, że lotny dowcip, to jeszcze mistrz ciętej riposty
A teraz idź się pobaw w mikserze.
Weź spierdalaj
a mikserem to Ci ojciec papiloty na komunie robił
Kolejna przeróbka ze znanym obrazkiem
dlaczego nie wiem o co chodzi z tym obrazkiem? czy to dlatego że nie siedzę na necie non stop czy jak?
dumad napisał/a:
dlaczego nie wiem o co chodzi z tym obrazkiem? czy to dlatego że nie siedzę na necie non stop czy jak?
BO
Wybacz dumad musiałem
fasola jest dobry bo to fasola
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów