Było rapowanie, zamawianie przez IVONE,przyszedł czas na śpiew:)
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Widać że "oni" nie potrafią tylko kraść jak to do tej pory było wiadomo, ale jeszcze śpiewać : )
Chciałbym usłyszeć jak zamawia pomidorową w barze mlecznym
ja jebie...czarny zamawia w barze mlecznym.!?
kur..a sam się z siebie śmieję!
ja jebie...czarny zamawia w barze mlecznym.!?
kur..a sam się z siebie śmieję!
@2pac2
Nie ma to jak cisnąć czarnym mając legendę rapu w nicku która również była czarna. Jebany idiota.
Nie ma to jak cisnąć czarnym mając legendę rapu w nicku która również była czarna. Jebany idiota.
Twoja stara w lusterku wstacznym
Co by koleś nie zrobił i tak kurwy z sadistica pojadą mu od "asfaltów, czarnuchów itd". Jebane polskie zwierzęta
nieźle go właściciel wytresował
Wolalbym thrashowa wersje, ta jest troszke pedalska (udało mi sie nie pocisnac czarnego!)
ledwo ich widać w tym ciemnym aucie...
No ładnie, ładnie zaśpiewał, ale z mojego doświadczenia, taki wartościowy murzyn się zdarza raz na 350. Naprawdę, większość z nich to wyłącznie pasożyty, dilerzy i ziomki spod czarnej alejki. Więc nie pierdolcie mi tutaj, lewaki.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów