📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
umarła? biore zwłoki. może jeszcze cos da sie z nich zrobić
Przejebane znaleźć się w takiej sytuacji, że ktoś do Ciebie sapie ty komuś wyjebiesz na brodę ta osoba zaliczy glebę, a przy okazji zgon. Znam taki przypadek, że gościu wyszedł przed dyskotekę zaczęła się szarpanina w końcu jeden koleś przyjął cios na brodę i tak niefortunnie głową uderzył o krawężnik. Efekt był taki. że koleś leżał 2 tygodnie w śpiączce, a później zmarł. Wyroku sądu nie znam w tej sprawie, ale pewnie wyrok był bez zawieszenia.
Jedna akcja i można sobie ładnie zjebać życiowe plany.
Jedna akcja i można sobie ładnie zjebać życiowe plany.
Krew chyba by nie zdążyła tak wypłynąć, ale coś mi się wydaje, że ten dźwięk to pękająca czaszka i już nie wstała. Dlatego zawsze jak oglądam filmiki jak ktoś kogoś "gasi" jednym strzałem to sobie myślę, że nawet jak ktoś zasłużył to jest to głupota. Upadnie taki na krawężnik łbem i przy odpowiedniej dozie pecha mamy trupa.
przecież można było ją jeszcze trochu poruchać... ehh
KuNA89 napisał/a:
Można prosić o link do źródła?
Proszę: theync.com/murder/sad-school-girl-killed-during-fight-with-classmate-m...
przeczytalem "Fatalna w sutkach bójka dziewczyn"
kurde, ostatnio potrącił mnie samochód jak jechałem na rowerze. Przeleciałem ze 2 m w powietrzu i uderzyłem plecami i potylicą w jezdnię (plecak i kaptur na głowie trochę zamortyzował upadek, ale mimo wszystko mocno jebnąłem). Widać byłem o krok od harda, a byłem pewien że nic mi nie groziło... .damn...
Misiekovsky napisał/a:
Mam nadzieje, że się doczeka ostatnio popularnej przeróbki "WASTED" z GTA :v
Mówisz, masz
Kurwa, jak mnie wkurwiają ci jebani "kamerzyści". Trzęsą tą kamerą jakby konia trzepali i ni chuja nic nie widać wyraźnie -_-
wygląda na to, że pekła podstawa czaszki, stąd krew a łapy tak powyginanie bo mogło dojśc do odkorowania przy takim uderzeniu
Suki się tylko do jednego nadają. Nawet jako tępe dzieci w podstawówce w przypadku "solówy" szliśmy na trawnik.
Zawsze mówiłem, że ta zjebana płeć nie ma za grosz wyobraźni w bójkach, i tak się dziwiłem, że tak mało kończyło się tragicznie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów