Nieźle go pokopało
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
e tam mam 2000x lepszą fazę co wieczór bez narkołyków, alkoholu i innych sama z siebie myślę czy nie wstawić siebie samej na youtuba i pokazać jak można mieć fazę z niczego ale to na razie plany...
Kicia4437* - Oszczędź Nam tego, błagam na kolanach
kicia4437 napisał/a:
e tam mam 2000x lepszą fazę co wieczór bez narkołyków, alkoholu i innych sama z siebie myślę czy nie wstawić siebie samej na youtuba i pokazać jak można mieć fazę z niczego ale to na razie plany...
Nie wiem o co jej chodzi. Jedyną faze jaką można mieć z niczego to jak się przed licznik wepniesz
drops jak nic . Tradycyjnie najwięcej do powiedzenia będą mieć ci co w dupie byli i gówno widzieli, może nawet żarli . Ja już się boję tych co wstrzykują sobie marihunane, co będzie następne? może zaczną palić amfetaminę, albo wcierać haszysz.
Wiele lat temu była taka dyskoteka na Śląsku w Gliwicach,nazywała się "Bravo" bywałem tam parę razy bo była to jedyna taka większa dyskoteka w okolicy w tamtych czasach.Połowa ludzi tak wyglądała jak ten gościu na filmie, wszyscy tacy powykręcani od tych tablet...a ile lasek:) gdzieś na HDD mam zdjęcia takich dupeczek, muszę odkopać i tu wrzucić Pamiętam parę akcji stamtąd np:
Wchodzę do męskiego kibla a tam Dresiarz wychodzi z blondyna pod pachą,zapina rozporek i ona nieprzytomna a on do niej tekst"Chcesz zapić?" albo:
Gościu trzyma się barierki i cały czas się trzęsie i coś gada,podbijamy do niego : "Kolego co się dzieje" a on w kółko "gdzie on jest" "gdzie on jest" a my Kto? a on "Neeeemo"
3 typek jakiego zapamiętałem to taki w pomarańczowej kamizelce który tańczył ze 3 godziny pod rząd a później chodził i do każdego mówił "Wymieńcie mi serce,wymieńcie mi serce bo zaraz będzie TIESTO"
szalone czasy...
Wchodzę do męskiego kibla a tam Dresiarz wychodzi z blondyna pod pachą,zapina rozporek i ona nieprzytomna a on do niej tekst"Chcesz zapić?" albo:
Gościu trzyma się barierki i cały czas się trzęsie i coś gada,podbijamy do niego : "Kolego co się dzieje" a on w kółko "gdzie on jest" "gdzie on jest" a my Kto? a on "Neeeemo"
3 typek jakiego zapamiętałem to taki w pomarańczowej kamizelce który tańczył ze 3 godziny pod rząd a później chodził i do każdego mówił "Wymieńcie mi serce,wymieńcie mi serce bo zaraz będzie TIESTO"
szalone czasy...
Ten gość i jeszcze kilku innych z tej imprezy występują na teledysku "I want a freak". Więc to jest staaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaare.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów