18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
🔥 Co za ksenofil...😁 - teraz popularne
Faza kurwa
Fakerę • 2012-06-26, 21:52
Nieźle go pokopało

Umysł jest jak spadochron. Nie działa, jeśli nie jest otwarty.
Zgłoś
Pan_Dawid 2012-06-27, 2:51
a to dlatego mówi się "ale wykręt"...
Zgłoś
krzychu6 2012-06-27, 3:10
Gołota po dropach
Zgłoś
kicia4437 2012-06-27, 3:21
e tam mam 2000x lepszą fazę co wieczór bez narkołyków, alkoholu i innych sama z siebie myślę czy nie wstawić siebie samej na youtuba i pokazać jak można mieć fazę z niczego ale to na razie plany...
Zgłoś
Marko Polak 2012-06-27, 3:57
Kicia4437* - Oszczędź Nam tego, błagam na kolanach

Zwierzeta> ciapciuchy
Zgłoś
T................h 2012-06-27, 5:47 2
kicia4437 napisał/a:

e tam mam 2000x lepszą fazę co wieczór bez narkołyków, alkoholu i innych sama z siebie myślę czy nie wstawić siebie samej na youtuba i pokazać jak można mieć fazę z niczego ale to na razie plany...

Nie wiem o co jej chodzi. Jedyną faze jaką można mieć z niczego to jak się przed licznik wepniesz
Zgłoś
matus 2012-06-27, 7:49 1
Pokolenie wychowane na tablecie ;D
Zgłoś
Jackyll 2012-06-27, 10:51
drops jak nic . Tradycyjnie najwięcej do powiedzenia będą mieć ci co w dupie byli i gówno widzieli, może nawet żarli . Ja już się boję tych co wstrzykują sobie marihunane, co będzie następne? może zaczną palić amfetaminę, albo wcierać haszysz.
Zgłoś
Jaron22 2012-06-27, 11:24 1
Czemu od razu wiem że to Rosja ?
Zgłoś
kokz666 2012-06-27, 12:17
Zombie umia sie bawic.
Zgłoś
Pedo Beer 2012-06-27, 13:06
To wgl jest jakaś dyskoteka nie dojebów ;D

Kocham Plastik Kocham Kocham Plastik
Zgłoś
chujciwoko 2012-06-27, 14:06
moze jeszcze kreske?

może jeszcze jedną kreseczke?
Zgłoś
BaR.U.1988 2012-06-27, 14:33 3
Wiele lat temu była taka dyskoteka na Śląsku w Gliwicach,nazywała się "Bravo" bywałem tam parę razy bo była to jedyna taka większa dyskoteka w okolicy w tamtych czasach.Połowa ludzi tak wyglądała jak ten gościu na filmie, wszyscy tacy powykręcani od tych tablet...a ile lasek:) gdzieś na HDD mam zdjęcia takich dupeczek, muszę odkopać i tu wrzucić Pamiętam parę akcji stamtąd np:

Wchodzę do męskiego kibla a tam Dresiarz wychodzi z blondyna pod pachą,zapina rozporek i ona nieprzytomna a on do niej tekst"Chcesz zapić?" albo:

Gościu trzyma się barierki i cały czas się trzęsie i coś gada,podbijamy do niego : "Kolego co się dzieje" a on w kółko "gdzie on jest" "gdzie on jest" a my Kto? a on "Neeeemo"

3 typek jakiego zapamiętałem to taki w pomarańczowej kamizelce który tańczył ze 3 godziny pod rząd a później chodził i do każdego mówił "Wymieńcie mi serce,wymieńcie mi serce bo zaraz będzie TIESTO"

szalone czasy...
Zgłoś
Fargariel 2012-06-27, 14:36
zjadł pół paczki mentosów i popił colą.
Zgłoś
wiesuaf 2012-06-27, 15:11
Ten gość i jeszcze kilku innych z tej imprezy występują na teledysku "I want a freak". Więc to jest staaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaare.
Zgłoś
TrooperBR 2012-06-27, 15:38 1
oj gimbusy, nie wiecie co to dobra zabawa

estate due trateli:
KRU, E AIROLE...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów