Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
te opisy o rosji i rosjanach piszecie tak, jakby ktoś wam kazał. na siłę i bez polotu.
Fajno-Polactwo... albo Ukraińcy. Fajno-Polacy z kolei dzielą się na niedowartościowanych chujków szukających poklasku, albo na zjebów, którzy starają się na pokaz być bardziej święci niż sam papież, żeby się wybielić. Taka jest moja hipoteza.
Fajno-Polactwo... albo Ukraińcy. Fajno-Polacy z kolei dzielą się na niedowartościowanych chujków szukających poklasku, albo na zjebów, którzy starają się na pokaz być bardziej święci niż sam papież, żeby się wybielić. Taka jest moja hipoteza.
i to poczucie wyższości nad "ruską swołoczą" w wykonaniu poliniaków którzy:
- nie potrafią opracować i wyprodukować własnego czołgu, BWP
- -//- samolotu
- -//- okrętu nawodnego
- -//- okrętu podwodnego
- - //- rakiety międzykontynentalnej/ hipersonicznej/kosmicznej...
- dobrej jakości pistoletu maszynowego
jakimś cudem wyszedł im Piorun i chyba drony też mamy w miarę dobre.
qrwa kraj niemieckich wyrobników i zbijaczy europalet a wyżej sra niż dupy ma. i jeszcze 70 procent debili zaszczepiło się czymś na coś.
te opisy o rosji i rosjanach piszecie tak, jakby ktoś wam kazał. na siłę i bez polotu.
w czasie plandemii koncerny płaciły różnym youtuberom i influencerom za propagowanie szczepionek. Była chyba nawet lista w necie ile który przytulił. Teraz pewnie US płaci sprzedajnym kurwom za robienie "odpowiedniego klimatu" w/s Rosji. Trzeba ją ukazać jako kraj upadły bo kto w innej sytuacji poszedłby na wojnę z ruskimi wiedząc, że są dobrze uzbrojeni i świetnie zmotywowani? A jak już Rosjanie wybiją upadlińców to nasze matoły będą następne w kolejce.
A masz jakąś hipotezę, do której grupy się zaliczasz?
Nie wiem gdzie trzeba się obracać żeby w ogóle mieć do czynienia z ich propagandą, która działa jedynie na zapijaczonych rusków
No jak to gdzie. Na Sadolu!
i to poczucie wyższości nad "ruską swołoczą" w wykonaniu poliniaków którzy:
- nie potrafią opracować i wyprodukować własnego czołgu, BWP
- -//- samolotu
- -//- okrętu nawodnego
- -//- okrętu podwodnego
- - //- rakiety międzykontynentalnej/ hipersonicznej/kosmicznej...
- dobrej jakości pistoletu maszynowego
jakimś cudem wyszedł im Piorun i chyba drony też mamy w miarę dobre.
qrwa kraj niemieckich wyrobników i zbijaczy europalet a wyżej sra niż dupy ma. i jeszcze 70 procent debili zaszczepiło się czymś na coś.
w czasie plandemii koncerny płaciły różnym youtuberom i influencerom za propagowanie szczepionek. Była chyba nawet lista w necie ile który przytulił. Teraz pewnie US płaci sprzedajnym kurwom za robienie "odpowiedniego klimatu" w/s Rosji. Trzeba ją ukazać jako kraj upadły bo kto w innej sytuacji poszedłby na wojnę z ruskimi wiedząc, że są dobrze uzbrojeni i świetnie zmotywowani? A jak już Rosjanie wybiją upadlińców to nasze matoły będą następne w kolejce.
ruSSki kacapie ty jeszcze nie na froncie? Spadaj walczyć za fiutina, biede i syf ?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów