📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
niektorzy to chyba zyja tylko po to, zeby cos na sadola wrzucic...
dzięki za filmik, miła niespodzianka, już zapomniałem o \fedorze
Fakt jeden z lepszych z zawodników. Ale trzeba też przyznać że nie walczył z najlepszymi zawodnikami z UFC. niestety
Nie chce być tu hejterem ale będę. Jebią mnie te kretyńskie walki. Nie oglądałem żadnej walki z Najmanem czy z inną cipą. Autentycznie lata mi to luźnym kalafiorem. Nie rozumiem też ludzi, którzy masowo się podniecają tymi walkami. Nie widzę tu na prawdę nic ciekawego. Jeśli ktoś chce zobaczyć lanie się po mordach to wystarczy, że pójdzie w odpowiednie (lubi nieodpowiednie) miejsce i sam zobaczy lub poczuje.
Pewnie zaraz się wysypią ludzie, którzy będą pisać teksty pt. "to chodź! najebie ci!". Problem w tym, że na serio nie widzę nic w tym wszystkim ciekawego. Chcecie- oglądajcie. Ja tylko swoją niecną opinie w tym temacie wyraziłem.
Pewnie zaraz się wysypią ludzie, którzy będą pisać teksty pt. "to chodź! najebie ci!". Problem w tym, że na serio nie widzę nic w tym wszystkim ciekawego. Chcecie- oglądajcie. Ja tylko swoją niecną opinie w tym temacie wyraziłem.
@up a kto na poważnie ogląda walki jakiegoś Najmana czy innych "cipek" ?
A walki są na prawdę świetne chodzi mi oczywiście o takie gale jak UFC czy w.w M1 mówią same za siebie, praktycznie każda walka kończy się efektownym K.O czy jakąś ciekawą dźwignią... a do tego wymieszane sztuki walki , które zresztą są na wysokim poziomie, tam byle kogo do klatki nie wpuszczają...
i gdzie miałbym niby łazić po jakichś dziurach gdzie leją się same łajzy, albo napinacze po meczach derbowych różnych drużyn na różnych szczeblach sportowych... mam gdzieś takich nieudaczników
A walki są na prawdę świetne chodzi mi oczywiście o takie gale jak UFC czy w.w M1 mówią same za siebie, praktycznie każda walka kończy się efektownym K.O czy jakąś ciekawą dźwignią... a do tego wymieszane sztuki walki , które zresztą są na wysokim poziomie, tam byle kogo do klatki nie wpuszczają...
i gdzie miałbym niby łazić po jakichś dziurach gdzie leją się same łajzy, albo napinacze po meczach derbowych różnych drużyn na różnych szczeblach sportowych... mam gdzieś takich nieudaczników
@karol_n1 chociaż imię swoje byś z dużej litery napisał... A tak btw jak nie oglądasz to po chuj tu wlazłeś i obejrzałeś ?
[ Komentarz dodany przez: angel: 2012-06-22, 08:26 ]
piwko poszło przypadkowo
[ Komentarz dodany przez: angel: 2012-06-22, 08:26 ]
piwko poszło przypadkowo
Niby kurwa po rusku gadają, a człowiek ma wrażenie, że rozumie większość
Fedor się nie jebie. Jak zawsze.
Xenomorph08 napisał/a:
Fedor się nie jebie. Jak zawsze.
Taaa a z Silvą to kto dostał większy wpierdol? Z kolei Antek ledwo uszedł z życiem po walce z Cainem który padł jak lamus po bombie na ryj od Juniora więc wiadomo kto jest najlepszy;) Fedor to tylko solidny zawodnik w dzisiejszych czasach.
Fiedja właśnie ogłosił zakończenie kariery :\
karol_n1 napisał/a:
Nie chce być tu hejterem ale będę. Jebią mnie te kretyńskie walki. Nie oglądałem żadnej walki z Najmanem czy z inną cipą. Autentycznie lata mi to luźnym kalafiorem. Nie rozumiem też ludzi, którzy masowo się podniecają tymi walkami. Nie widzę tu na prawdę nic ciekawego. Jeśli ktoś chce zobaczyć lanie się po mordach to wystarczy, że pójdzie w odpowiednie (lubi nieodpowiednie) miejsce i sam zobaczy lub poczuje.
Kolego, może dla Ciebie to tylko zwykłe lanie po mordzie, ale dla kogoś innego to pasja i całe życie. Siedzę w tym środowisku już od dobrych 6 lat, głównie MT oraz zapasy i uwierz mi, dla mnie np nie zrozumiałe jest to, co jest fajnego w najebaniu się co weekend do zgona. Nie dość, że kasa zmarnowana to jeszcze zdrowie zniszczone. A dla wielu jest to styl życia
Masz swoją opinię, ja mam swoją.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów