📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
42 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Co to za nuta?
kimok82 napisał/a:
Pozdrówcie go od Werduma, Silvy i Hendersona
W szczytowej formie Fedora ci trzej mogli by mu co najwyżej obciągnąć. Niestety czas i wiek zrobił swoje.
Akcja z murzynem na końcu przepiękna, niczym wisienka na trocie
ciekawe jakby wyglądała walka z khalidovem byłaby piękna walka
pisage napisał/a:
sorry, ale ja tam żadnej techniki nie widzialem. Po prostu szybki, brutalny atak i zaskoczenie przeciwnika.
Dojebałeś. Obejrzyj sobie walkę Emilianienki z Manem Choi. Kto tu dysponuje sila i masa? schowaj sie pod dywam, prosze.
Jak dla mnie najwieksza legenda mma jest anderson silva, choc jon jones sprawia wrazenie, ze moze go pobic:)
oł maj gad, brutalny atak w MMA !! niespotykane przeciez kazdy zawodnik zna zasady, wie, ze albo on przypierdoli pierwszy albo jemu przypierdola, albo sie schyli,, zrobi unik, poturla sie i dzwignia itd, albo jego wlasna reka zacznie sie zginac w niespodziewanym miejscu. kto szybszy ten lepszy, ten skuteczniejszy, ten wygrywa. to nie tai chi ;] chociaz nie znam sie ;]
Fedor to klasa sama w sobie, wszechstronność i siła !
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów