📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:14
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:00
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No koleś jest pedałem na 90 % ale chuj z nim,celtycka muzyka wymiata xD
CosmicEgg napisał/a:
Rozumiem, że dla niektórych największym uosobieniem męskości będzie ojciec rozwalony na kanapie z piwskiem w łapie i kibicujący naszym orzełkom, ale to nie znaczy, że facet, który umie tańczyć jest od razu pedałem. Swoją drogą zastanawiam się jak poradzisz sobie z polonezem podczas balu gimnazjalnego w przyszłym roku.
dziecko co ty wiesz a te wasze o gimbusach o gimnazjum to juz nudą wieje
oba widowiska stworzył ten sam facet, to po prostu dwa różne przedstawienia...
pl.wikipedia.org/wiki/Michael_Flatley
pl.wikipedia.org/wiki/Michael_Flatley
brylant1412 napisał/a:
dziecko co ty wiesz a te wasze o gimbusach o gimnazjum to juz nudą wieje
Żaden ze mnie omnibus, ale o interpunkcji i składni logicznej trochę wiem.
smierdzi mi tutaj irlandia
przypomniała mi sie ta spierdolona emotikona z gadu <tuptup> ...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów