Przecież to bez sensu!
Mam nadzieje że to finansował tylko Shell i Fiat bo jak "nasi" włodarze się do tego dołożyli to na prawdę serdeczny chuj władzom w dupsko.
Nie wiem czy robią takie szopki na zachodzie europy ale wątpię.
Wygląda mi to jak pokazywanie chleba czarnym w Etiopii " Widzicie, to jest chleb! I widzicie go po raz ostatni".
200 metrowy tor jak dla gokarta...
Jeżeli miało by to na celu budowę toru F1 w naszym kraju i promocję tego sportu to ok, ale o budowie toru F1 nie ma co myśleć.
I co on pokazał podczas tego przejazdu? Że bolid F1 dobrze przyspiesza? Że dobrze pali gumę?
Przecież to bez sensu!
Mam nadzieje że to finansował tylko Shell i Fiat bo jak "nasi" włodarze się do tego dołożyli to na prawdę serdeczny chuj władzom w dupsko.
Nie wiem czy robią takie szopki na zachodzie europy ale wątpię.
Wygląda mi to jak pokazywanie chleba czarnym w Etiopii " Widzicie, to jest chleb! I widzicie go po raz ostatni".
to uczucie, gdy jestes blisko startującego samolotu/myśliwca, gdy metr od ciebie przejeźdza czołg ważący 40ton, kiedy czujesz jak się ziemia trzęśie od przejeźdzającej lokomotywy, jak ciarki przechodzą od strzelających marchew samochodu WRC i ryku silnika właśnie F1
Tak jest u nas ze wszystkim, wszystko sie robi na odpierdol i doprawia jakimś ładnym kwiatuszkiem do ozdoby żeby sie nim chwalić. Ostatnio przeczytałem nawet że nasza ukochana armia, strażnik najaśniejsze Rzplitej nie jest zainteresowana kupnem polskiej platformy Anders. Ciekawe w takim razie co kupimy skoro niemcom leopardy 2A4 sie kończą, NRD sie drugi raz nie rozpadła zeby znowu kupić uzywane MiGi-29.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów