18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 37 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 9 minut temu
Budrys2000 2023-02-12, 17:12
Lupa napisał/a:

Zaangażowanie z jakim wymawia słowo fallus, jasno dowodzi, co jej po głowie chodzi

Nie, po prostu ma wadę wymowy i nie jest w stanie właściwie wymówić słowa "siurek"

Zgłoś
hub13xxx 2023-02-12, 17:23 4
Niech powie mi jedno. Kim w takim razie jest kobieta jeśli ma służyć facetowi. xD W takim razie baby to tylko robot do robienia kanapek i usługi seksualne xD Tępa pizda XD
Zgłoś
Sayoko 2023-02-12, 17:36
Panna nawet do wyjebania się nie nadaje... co za czasy
Zgłoś
Bul_od_bytu 2023-02-12, 17:41
O ta sama picza co to na nią sikali Niech ktoś się poświęci i to w końcu wyrucha jak należy
Zgłoś
gonzales1988 2023-02-12, 17:50 2
No przecież o to chodzi w życiu. Co złego w prymitywizmie?
Zgłoś
ColinFarelka 2023-02-12, 17:53 2
Glodnemu chleb na mysli ,Felus faluus i jeszcze raz fallus
Zgłoś
~Velture 2023-02-12, 17:55 5
Czy to nie jest ta pizda co się z czarnym ruchała i potem została z małym nigletem sama?

Serio, czy to nie ona? Po zachowaniu podobna, gada tak samo jak tamta też z wadą wymowy na literze "R" i ma bardzo podobne rysy twarzy oraz wiekowo by się zgadzało z tym ile minęło.

Czy mi się pojebało?

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
gall-kg 2023-02-12, 17:56
nikt w nią nie wbił fallusa wienc nie wie co mówi odradza innym takim gupim !!
Zgłoś
4man 2023-02-12, 18:05 2
~VeIture napisał/a:

Czy to nie jest ta pizda co się z czarnym ruchała i potem została z małym nigletem sama?
Serio, czy to nie ona? Po zachowaniu podobna, gada tak samo jak tamta też z wadą wymowy na literze "R" i ma bardzo podobne rysy twarzy oraz wiekowo by się zgadzało z tym ile minęło.
Czy mi się pojebało?[/quote
Brak pieprzyka chyba nie ona

Zgłoś
kamczak 2023-02-12, 18:09 2
Zgłoś
dtx88 2023-02-12, 18:15 3
Oho, stara baba zderzyła się ze ścianą i wylewa swoje żale na temat mężczyzn
Zgłoś
wnosjana 2023-02-12, 18:28 3
Przeciez ona odslon szuka, a ty jej jeszcze polglowku pomagasz, ja pierdole...
Zgłoś
Wiewór 2023-02-12, 18:35
Hahahahah co za kretynka xD
Dawał dupy jakiemus frajerowi co ja traktował jak smiecia a potem zdradził i ujebala sobie do łba ze wszyscy sa tacy

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
puchacz102 2023-02-12, 18:45
W ciebie bym kurwa nic nie wsadził, nawet kija przez szmatę

Od momentu poczęcia zaczęła się nasza nieustająca droga ku śmierci lecz Wiedza jest wyzwoleniem
Zgłoś
JebacPiSForever 2023-02-12, 19:00
Zmywara pewnie wszystkie akcesoria kojarzyły się jej z fallusami i zabawki się jej skończyły. To jakaś pani Kurwa a że pracowała u siebie na chacie to jeszcze musiała gotować klientom, któryś w ramach podziękowania zalał jej formę, ale nie w ten otwór co trzeba a liczyła na 500+ i nowych pomocników do pracy.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów