📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
37 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
9 minut temu
Lupa napisał/a:
Zaangażowanie z jakim wymawia słowo fallus, jasno dowodzi, co jej po głowie chodzi
Nie, po prostu ma wadę wymowy i nie jest w stanie właściwie wymówić słowa "siurek"
Niech powie mi jedno. Kim w takim razie jest kobieta jeśli ma służyć facetowi. xD W takim razie baby to tylko robot do robienia kanapek i usługi seksualne xD Tępa pizda XD
O ta sama picza co to na nią sikali Niech ktoś się poświęci i to w końcu wyrucha jak należy
No przecież o to chodzi w życiu. Co złego w prymitywizmie?
Glodnemu chleb na mysli ,Felus faluus i jeszcze raz fallus
Czy to nie jest ta pizda co się z czarnym ruchała i potem została z małym nigletem sama?
Serio, czy to nie ona? Po zachowaniu podobna, gada tak samo jak tamta też z wadą wymowy na literze "R" i ma bardzo podobne rysy twarzy oraz wiekowo by się zgadzało z tym ile minęło.
Czy mi się pojebało?
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Serio, czy to nie ona? Po zachowaniu podobna, gada tak samo jak tamta też z wadą wymowy na literze "R" i ma bardzo podobne rysy twarzy oraz wiekowo by się zgadzało z tym ile minęło.
Czy mi się pojebało?
Czy to nie jest ta pizda co się z czarnym ruchała i potem została z małym nigletem sama?
Czy mi się pojebało?[/quote
Brak pieprzyka chyba nie ona
Oho, stara baba zderzyła się ze ścianą i wylewa swoje żale na temat mężczyzn
Przeciez ona odslon szuka, a ty jej jeszcze polglowku pomagasz, ja pierdole...
Hahahahah co za kretynka xD
Dawał dupy jakiemus frajerowi co ja traktował jak smiecia a potem zdradził i ujebala sobie do łba ze wszyscy sa tacy
-Ernest Hemingway
Dawał dupy jakiemus frajerowi co ja traktował jak smiecia a potem zdradził i ujebala sobie do łba ze wszyscy sa tacy
Zmywara pewnie wszystkie akcesoria kojarzyły się jej z fallusami i zabawki się jej skończyły. To jakaś pani Kurwa a że pracowała u siebie na chacie to jeszcze musiała gotować klientom, któryś w ramach podziękowania zalał jej formę, ale nie w ten otwór co trzeba a liczyła na 500+ i nowych pomocników do pracy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów