Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Przecież prawdę powiedziała, o co się burzycie? Do tego właśnie jest potrzebna mężczyźnie kobieta - do jebania. Jeśli mam wszystko inne (przypierdalanie się o bzdury) tylko nie jebanie, to pani wypierdala.
No generalnie tak. Nie chce się ruchać to kopa w dupę i za drzwi. Posprzątam i ugotuję sobie sam.
Mężczyźni pchają ten świat do przodu i wynika to z czynników BIOLOGICZNYCH i kulturowych. Jak widać, spora część mężczyzn ma tak niskie ambicje, że jedyne o czym myslą to jak zadowolić kobietę, żeby poruchać. Gratulacje debile
Dlatego lewaccy myśliciele wymyślili emancypację kobiet żeby ten świat uwstecznić. Na zachodzie obecnie panuje nowy trend, mianowicie wstyd z bycia mężczyzną... Zachód jest tak postępowy że aż trudno nadążyć.
Co za wysyp debili twierdzących, że ona prawdę mówi... Serio ameby nie macie ambicji? Właśnie przez taki tępy tłum jak wy takie samice mają wybujałe ego.
Praktycznie wszystkie wynalazki stworzyli mężczyźni, prawie każdą wielką firmą zarządza mężczyzna. Za każdą wielką ideą stoi mężczyzna. Jak myślicie dlaczego? Bo chce mieć co jeść i ruchać?
Mężczyzna lubi prowadzić zajebiste życie, chodzić na siłownię, inwestować, budować, tworzyć itd. Kobieta i jedzenie nie jest w centrum jego życia. Może dla takich skończonych stulejarzy jak wy.
Mężczyźni pchają ten świat do przodu i wynika to z czynników BIOLOGICZNYCH i kulturowych. Jak widać, spora część mężczyzn ma tak niskie ambicje, że jedyne o czym myslą to jak zadowolić kobietę, żeby poruchać. Gratulacje debile
Dlatego lewaccy myśliciele wymyślili emancypację kobiet żeby ten świat uwstecznić. Na zachodzie obecnie panuje nowy trend, mianowicie wstyd z bycia mężczyzną... Zachód jest tak postępowy że aż trudno nadążyć.
Nie martw się, w Polsce też ten trend panuje. Wystarczy być białym heteroseksualnym mężczyzną, aby tłum lewackich idiotek rościł sobie prawo do decydowania o Tobie.
Pracuję w korpo i mam w pracy jedną zielonowłosą lewaczkę. Wiem na własnej skórze co to dyskryminacja mężczyzn, seksizm i lewacki terror
"mężczyźnie nie jest nic potrzebne do życia, oprócz... (Kobiety i jedzenia)"
Co za wysyp debili twierdzących, że ona prawdę mówi... Serio ameby nie macie ambicji? Właśnie przez taki tępy tłum jak wy takie samice mają wybujałe ego.
Praktycznie wszystkie wynalazki stworzyli mężczyźni, prawie każdą wielką firmą zarządza mężczyzna. Za każdą wielką ideą stoi mężczyzna. Jak myślicie dlaczego? Bo chce mieć co jeść i ruchać?
Mężczyzna lubi prowadzić zajebiste życie, chodzić na siłownię, inwestować, budować, tworzyć itd. Kobieta i jedzenie nie jest w centrum jego życia. Może dla takich skończonych stulejarzy jak wy.
Oj, tam, nie spinaj się tak. Jak już dokonamy przełomowego wynalazku, czy wiekopomnego dzieła, to na koniec chętnie by coś zjadł dobrego, jakiego burgera wołowego no i by zaruchał. No i jak będziesz ruchał, to żeby nie dłubała w nosie i nie pierdoliła głupot. Żeby zajęła się z zaangażowaniem tym do czego została stworzona- dawaniem dupy. Przecież do kopalni jej nie wyślesz.
Pracuję w korpo i mam w pracy jedną zielonowłosą lewaczkę. Wiem na własnej skórze co to dyskryminacja mężczyzn, seksizm i lewacki terror
Odszukaj gówniaków z tego tematu sadistic.pl/t/570450 , kup im paluszki i poproś by zgwałcili zielonowłosego chuja. Ja mogę nawet dorzucić na oranżadę dla chłopaków.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów