Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ktoś jej tę technikę musiał pokazać i ją przeszkolić.
Technicznie, to sędzia dał dupy. Zobaczcie jaki ona ma kąt przedramienia do ramienia, a jaki on. Do tego guła jest ostro pochylona do przodu, i kości same blokują się przed przegraną (musiałby ją podnieść całą), Chłopak natomiast ma prawie 90 stopni na starcie, a i tak ją kładzie. Guła przekłada też palce (chwyt), i przegina młodemu nadgarstek, wywołując u niego bó - wtedy odpuszcza.l.
Właśnie o tym pisałem wcześniej to jakiś cieć się przypierdolił
Dramatyzm a właściwie tragizm tego biednego chłopca polega na tym, że: "Chłopak i tak by przegrał"
Scenariusz 1.:
Wygrywa pojedynek - "Z dziewczyną wygrałeś?? "Szacun" ziom. I ogólnonarodowy lincz nad tym jak facet pokonał kobietę w konkurencji siłowej.
Scenariusz 2:
Przegrywa pojedynek jak na załączonym obrazku - ALE PIZDA - przegrać z babą???
Są "eventy" w życiu każdego sadola, na które nie powinno być zgody:
- kokurencje siłowe z niewiastami;
- "it's a trap" na hardzie;
- cieżkopracujący Afroamerykanie;
- Niemcy z wielkiej litery.
Pozdro.
Technicznie, to sędzia dał dupy. Zobaczcie jaki ona ma kąt przedramienia do ramienia, a jaki on. Do tego guła jest ostro pochylona do przodu, i kości same blokują się przed przegraną (musiałby ją podnieść całą), Chłopak natomiast ma prawie 90 stopni na starcie, a i tak ją kładzie. Guła przekłada też palce (chwyt), i przegina młodemu nadgarstek, wywołując u niego bó - wtedy odpuszcza.l.
Nie bardzo rozumiem, dlaczego sędzia dał dupy? Nadgarstki były prosto, z ujęcia kamery widać ze jest centrum a barki były w linii. To chłopaczyna dał dupy, że taka pozycje przyjął - przecież sędzie nie będzie emu mówił, ej, chujowo się ustawiłeś, chyba przejebiesz z tak otwartą ręką
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów