Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kurwa pierdoli oczywiste rzeczy które ludzie chcą usłyszeć. To się nazywa populizm.
Generalizujesz .
A mnie to jebie co kobieta ma na myśli i co sądzi..... Jej miejsce jest w kuchni i w łóżku a to czy ma jakieś poglądy idee itp... To mnie jebie bo i tak albo to durne do kwadratu albo bez sensu i nic nie zmieni to w jej życiu
Uuu jaki twardziel, wyżyjesz się w necie to w domu więcej zniesiesz awantur od żony. Ha, przypomina mi to kumpla, który zawsze pierdoli jak to babę trzeba trzymać krótko, a raz jak przyjechała do roboty to mu robiła awantury, że nie odkurzył POD dywanem.
Hehe, typowe.
Uuu jaki twardziel, wyżyjesz się w necie to w domu więcej zniesiesz awantur od żony. Ha, przypomina mi to kumpla, który zawsze pierdoli jak to babę trzeba trzymać krótko, a raz jak przyjechała do roboty to mu robiła awantury, że nie odkurzył POD dywanem.
Hehe, typowe.
To powiedz mi co zmienił,, feminizm,, w dzisiejszych czasach dla kobiet..... Całe kurwa zero tyle mogą wywlczyć max to pierdolną focha i tyle więcej w ich światopoglądzie zmieniła I wojna światowa bo musiały zapierdalać w fabrykach kiedy mąż siedział w okopach i zabijał fryców....
Same nic nigdy nie wywalczyły......nie wróć prawo do głosowania a studiować i tak mogły bo pustaka nikt nie lubił mieć w domu a studia były drogie i 100% płatne
Ja pierdole "miażdży Cie swoim rozumem..","mega inteligentna kobieta". Przez nadmiar netu ludzie widzą tylko tragiczne skrajności, i nagle przeciętna, racjonalnie myśląca dziewczyna staje się jakimś przejawem geniuszu? Odrobina rozsądku (pod konkretną publikę) i sadole zbajerowani po całości ;P
Następny... Jego wypowiedź sugerowała, że ta dziewczyna jest głupia. Jeżeli oglądał materiał i wysnuł taki wniosek, tzn że sam jest debil. A ona nie musi w tym równaniu być nagle jakaś ponadprzeciętna. Nadmieniam też, że myślenie racjonalne jest przejawem inteligencji i mądrości, niekoniecznie geniuszu, ale jednak.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów