taka tam choineczka
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
30 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
38 minut temu
🔥
Warszawskie skakanie
- teraz popularne
taka tam choineczka
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Wieś tańczy i śpiewa. Takie świecidełka przystoją w rowerze, przy okazji poprawiając bezpieczeństwo i widoczność rowerzysty, a nie kurwa w Ferrari!
Każdy z was , który piszę o tak "oszpeconym" ferrari dałby dupy spoconemu i brudnemu murzynowi bez oka , żeby tylko taki mieć . Więc skończcie pierdolić bo rzygać się chce jak zazdrosne cioty piszą takie teksty .
komuś się nudziło i wydał kupę kasy na tuning super auta, a i tak prędzej czy później rozpieprzy się o jakąś barierkę znając życie
Masz jakąś fiksacje seksualną na punkcie dużych spoconych murzynów? Może jakiś cię przygarnął - w zamian za dom i chleb oczekuje tego co napisałeś w poście #774140. Uświadomię cię, że za chleb i dom nie każdy dałby dupy spoconemu murzynowi i tak samo z Ferrari.
Oczywiście 99% ludzi chciało by mieć Ferrari, co nie zmienia stanu rzeczy, że wielu z nich ma poczucie dobrego gustu i nie będzie chwalić oszpecenia czegoś tak wspaniałego jak Italia.
Oczywiście 99% ludzi chciało by mieć Ferrari, co nie zmienia stanu rzeczy, że wielu z nich ma poczucie dobrego gustu i nie będzie chwalić oszpecenia czegoś tak wspaniałego jak Italia.
Chciał nie chciał takiego i tak w Polskich realiach pożegnaj się z dowodem rejestracyjnym. Sick.
Jakoś kurwa ostatnio nie chce mi się pisać komentarzy, no ale kurwa mać, ja pierdole.
NUKE kurwa JAPAN, no żesz kurwa jego mać, to nie jest jakaś stara honda civic 1.5 vtech 1997r żeby sobie tuningować. czy oni kurwa ocipieli?
by ich kurwa jasny chuj strzelił, kurwa akurat kac mi przeszedł po 2 dniach picia a tu kurwa takie coś. by to chuj
NUKE kurwa JAPAN, no żesz kurwa jego mać, to nie jest jakaś stara honda civic 1.5 vtech 1997r żeby sobie tuningować. czy oni kurwa ocipieli?
by ich kurwa jasny chuj strzelił, kurwa akurat kac mi przeszedł po 2 dniach picia a tu kurwa takie coś. by to chuj
"...I talk to myself : What the fuck!?"
A właściciel auta to niech sobie jeszcze na dupie zamontuje neon to może będzie mu widniej.
Bloodex napisał/a:
Każdy z was , który piszę o tak "oszpeconym" ferrari dałby dupy spoconemu i brudnemu murzynowi bez oka , żeby tylko taki mieć . Więc skończcie pierdolić bo rzygać się chce jak zazdrosne cioty piszą takie teksty .
Kolejny co lubi wiejski tuning. Mogliby dać nawet maybacha ale tak zrobiony to wiocha.
I chuj jaka cena. Spierdolić nawet można najdrożesze auto na świecie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów