co może pójść źle...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:06
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:11
co może pójść źle...
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Za wyścigi na autostradach/drogach publicznych - już tradycyjnie, chuj w każdy otwór, upierdolenie kończyn i utopienie w lawie. Na takie pomysły jest jeden, dobry sposób - cyjanek albo ołów w przestrzeni międzyusznej.
Budowanie czteropasmowych autostrad to jakaś pomyłka. Relikt przeszłości.
Dominias napisał/a:
Nikt nie zwrócił uwagi na to, jak koleś (bo na pewno nie baba), w którego uderzył Nissan, ładnie uniknął zderzenia z barierkami
Bo to był dobry kierowca. A nie szybka pizda na prostej co przy pierwszym zakręcie leci w drzewo.
sqad napisał/a:
"jbone" chuj ci w dupe złamasie!
maniak prędkości.dissujesz bez żadnych oporów....
stara miała alza czy po prostu grzmocił ją kto chciał na 18-nastce kolegi bo jesteś totalna spierdoliną z domieszka predkości.więc uważam że był tam choć jeden motocyklista abo fan "need for sperm"
i naucz się ciulu uzasadniać swoje bluzgi bo pojechać kogoś to każdy może:bo twoja stara ma typra i cycki do pępka.jebać twoją starą.stara kurwa urodziła bękarta.(ojciec uciekł wiedząc w jakie gówno wdepnął.
jesteś synku sumą wszystkich nieszczęść.....
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów