📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:06
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
ckk666 napisał/a:
ooo! i Ciebie też znalazłem na filmikach...Na "brudstoku" to was zrobili
Brudstock generalnie jest dobry. Można tam pojechać, poobserwować ludzi i zobaczyć, kto w głębi duszy jest bydłem a kto człowiekiem. To wiele pomaga żeby się kiedyś nie naciąć i nie przyjąć takich ludzi do kręgu znajomych, czy nawet gorzej: wpuścić do domu.
Shitstorm beggining... 3... 2... 1...
fiattt napisał/a:
beggining...
beginning jak coś
A teraz serio.
Chuj wam wszystkim w dupę, psy ogrodnika.
Sami nie pojadą, ale kilka kurew poślą.
Nie wiem co dla was jest rozrywką... Może picie piwa w parku to jakiś szczyt zabawy. Nie wiem.
Raz byłem. Było fajnie, ale więcej nie pojadę. Za stary już jestem.
Niech się młodzi bawią, co wam do tego?
Loaloa napisał/a:
@innos
Części sadolowych zjebów zwyczajnie rodzice nie puszczą na tego typu imprezy, więc pozostaje im hejtowanie. Część to wyborcy Pisu, a jak Jarek coś powie, to te lemingi to łykają bez sekundy zastanowienia. Wreszcie trzecia grupa to skundlone polactwo, które ma ból dupy o to, że tysiące młodych ludzi dobrze się bawią.
Nie wierze
Loaloa napisał coś z sensem! Świat naprawdę ma się ku końcowi
Widzę, że zabolał was mój komentarz. Dawno nie było tylu histerycznych odszczeknięć na moje słowa. Na bank należycie do jednej z wymienionych przeze mnie grup.
O kurwa, jak kisnę! Bo dobra zabawa może być wyłącznie przy uświęconej waszą pijacką tradycją gorzale. Typowe polskie wesele - banda nawalonych wieśniaków gibająca się w remizie przy wieśniackiej muzyce. Obowiązkowo połowa samców się porzyga, a druga połowa będzie się napierdalać.
Cytat:
Typowe Polskie wesele (...) to wlasnie przyklad takiej kulturalnej zabawy
O kurwa, jak kisnę! Bo dobra zabawa może być wyłącznie przy uświęconej waszą pijacką tradycją gorzale. Typowe polskie wesele - banda nawalonych wieśniaków gibająca się w remizie przy wieśniackiej muzyce. Obowiązkowo połowa samców się porzyga, a druga połowa będzie się napierdalać.
@up Jaka rodzina, takie wesela, przykro mi ze Twoja to skonczone buraki. Coz, niektorych rzeczy sie nie wybiera... zawsze mozna wylac frustracje w internecie prawda?
A na woodstoku to co, niby się nie pije? Co za różnica gdzie, czy to dyskoteka czy to woodstok ludzie piją, ćpają i ruchają. Ten sam typ baranów
szaman1991 napisał/a:
ale na brudstoku wszyscy ruchają wszystkich a na weselach puka się tylko pannę młodą, ewenetualnie druchny.Czy to dyskoteka czy to woodstok ludzie piją, ćpają i ruchają.
Cytat:
ale na brudstoku wszyscy ruchają wszystkich
Ciebie pięć razy, a ty ani razu. Teraz rozumiem twój zawód i niechęć do Woodstocku.
Loaloa napisał/a:
Moja niechęć do Brudstocku wynika z tego, że nie czuję potrzeby zeszmacenia się tak jak Ty i Tobie podobny margines społeczny.Teraz rozumiem twój zawód i niechęć do Woodstocku.
Loaloa napisał/a:
Mnie na Brudstocku nie było, nie ma i nie będzie, bo gardzę zabawami dla bydła, ale miło że dzielisz się wrażeniami na podstawie swoich przygód.Ciebie pięć razy, a ty ani razu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów