Znów mamy wakacje
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Znów mamy wakacje
A to nie jakaś parodia od positive Marcin?
Ten łysol w Googlach z początku go przypomina
Ten łysol w Googlach z początku go przypomina
Nadal lepsze od cośtam Medlen, z filmiku trochę wyżej
Kolega pyta o namiar do ich farmaceuty.
Ten w aluminiowej pelerynie to nie jest przypadkiem młody Antoni Antek Antek tu brzoza odbiór !!!
Muza jakby ktoś szlifierką kątową jechał po starej szafie plus kot skórowany na żywca, ekipa chyba po srogich pigułach, ale i tak znajdą się super "znafcy" muzyki co będą piać peany nad genialnością tego stylu , swobodą artystycznej wypowiedzi , odkrywaniem podświadomości i innymi tego typu wysrywami. Nic tylko zacytować Pawła Wilczaka z " ostry na cienkim dla pan doktor"
Przypomina mi mocno spektakl w teatrze na którym ostatnio byłem. Wyszliśmy z żoną w połowie, To już nie pierwszy raz jak widziałem takie gówno nazywane sztuką. Więcej nie chodzę. Jest teraz coś takiego, że jak potrafisz zrozumieć sztukę to znaczy, że była za mało oryginalna i pojebana.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów