cały czas szukam po tagach, jakby co to wiadomo gdzie.
cały czas szukam po tagach, jakby co to wiadomo gdzie.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
nie, nie robi wrażenia. Wrażenie to robi odrestaurowanie takiego maluszka do pełnej oryginalności.
Take przeróbki z maluchami to na chyba każdej wiosce ktoś modzi.
I wcięło im jeden pasek, także podróba.
paska to tobie ze stodoły wcieło wieśniaku
Wrażenie to robi odrestaurowanie takiego maluszka do pełnej oryginalności.
E tam restauracja, wystarczy kliknąć nówkę na allegro:
fiat-126-126p-nowy-154-km-fabrycznie-nowy-i2873162737.html
@Garbatyyx
A co prawda boli ? Pewnie sam wyjebałeś kupe kasy na takie coś a teraz masz problem bo nawet jebanej półki z ikei nie przewieziesz bo ci silnik całe miejsce w samochodzie zajmuje .
Myślisz, że ktoś przerabia samochód z myślą o wyjeździe na zakupy do ikei? Nic nie wyjebałem (prócz Twojej siostry) ale wkurwia mnie myślenie takich ludzi jak Ty... Może goście tak wolny czas spędzają, hobby itp. Jakiś tam ziomek z góry pisał, że mogli włożyć lepszy silnik, a może tak kurwa nie mieli kasy na lepszy sprzęt i zrobili z takim, do którego mieli dostęp...
Taaaa... wpakowali pięć razy więcej hajsu w maluszka niż sam jest wart, a ty jeszcze powiesz, że nie mieli hajsu na nic lepszego, nie no kurwa gratuluje toku myślenia.
P.S
Nie mam siostry, mam tylko psa jak chcesz mogę ci go dać na parę dni abyś się jakoś spełnił.
Co innego jest zrobić wiejski tuning gdzieś w stodole, a co innego porządna robota. Założę się że nikt z was nie stał nawet obok takiego porządnie przerobionego auta.
Z bratem odrestaurowaliśmy już dwa auta w przydomowym garażu dbając o najmniejsze szczegóły, bo dla chcącego nic trudnego i nie trzeba mieć super wypasionego warsztatu, żeby coś porządnie zrobić. W narzędziach mamy jakieś 10tyś złotych, więc to nic przy takich tuningowych warsztatach.
Poza tym nawet w porządnym warsztacie mogą odwalać lipę, a co innego robić samochód dla siebie, dbając o każdy szczegół.
Jeśli ci goście zrobili maluszka porządnie i z sercem, to szacun dla nich. Co innego, jeśli zrobili to byle jak, wtedy cofam propsy
@up
Taaaa... wpakowali pięć razy więcej hajsu w maluszka niż sam jest wart, a ty jeszcze powiesz, że nie mieli hajsu na nic lepszego, nie no kurwa gratuluje toku myślenia.
P.S
Nie mam siostry, mam tylko psa jak chcesz mogę ci go dać na parę dni abyś się jakoś spełnił.
To już nie ciągniesz wątku z przewozem mebli w przerobionych samochodach?? Nic nie mówiłem o tym, że kasę, którą wpakowali w ten samochód można lepiej lub gorzej zainwestować... ich kasa i ich sprawa co z nią zrobią. Oczywiście Ty byś pewnie lepiej kasę zainwestował, a zwłaszcza cudzą bo jak wszyscy wiemy cudzymi pieniędzmi najlepiej się "szasta".
Wszyscy hejterzy kurde idźcie się przejechać swoim Tico w lpg!
a ty co masz kurwa do gazu?
jebnij se w
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów