📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:34
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wy mi tylko nie mówicie, że ta butla co on ma z przodu to na gaz jest.
//edit// jednak zwykłą bene tam wlewa
//edit// jednak zwykłą bene tam wlewa
piwko za kawałek i flaszka za dobrą robotę
ja mam takie marzenie w Dużego Fiata 125 P włożyć jakieś 2.0 i poszaleć hmmm mina pozostałych w spalinach z tyłu BEZCENNA
sam silnik to fajna sprawa, oprócz wykonania kolektora wydechowego i spawów tego nie skomentuje, no ale te poszerzenia to masakra, nie wiem jak dużymi wiadrami sie posłużyli żeby je wykonać
Wystarczy Polonez 1.4 16v z roverkiem. Idzie sporo nowszych samochodów odstawic, swoim przy dobrej wprawie odstawiam passata b6/7 2.0tdi 140km (do 120/130km/h, potem pasek wygrywa). o bmw i innych golfach, hondach nie wspomne. Nie które buraki pierw sie przy swiatłach smieją z poldka, a pod nastepne światła to nawet nie podjeżdzają już obok a nie którzy podjadą i kciuk w góre.
Jak ktoś nie dowiarek to moge poszukać jakiś filmików
Jak ktoś nie dowiarek to moge poszukać jakiś filmików
Leothyr napisał/a:
Widziałem kiedyś wypadek takiego "stjunowanego" malucha.
Facet wykurwił w drzewo na zakręcie, miał ze 70 na liczniku, nie więcej.
Z obu pasażerów został pasztet wkręcony w blachę.
70 na godzinę.
W większości normalnych samochodów by przeżyli - coś takiego nadaje się tylko na żyletki.
Wiesz co to klatka bezpieczeństwa?
peso napisał/a:
Wiesz co to klatka bezpieczeństwa?
Ja wiem. Problem mają ci, którzy nie wiedzą
Bo on to chyba z amulynum jest. A tak zapierdala a zabieraki nie pójdą no...
czarkou napisał/a:
Zawsze chciałem mieć takiego zapierdalaka by ustawić się na światłach z jakimś łysym dresem w bmce a dalej to sami wiecie co by się wydarzyło
Typowy z Ciebie "mistrz prostej". Jeśli już trafisz na BMW ze słabym silnikiem i pierwszy ruszysz z pod świateł to zapewne do pierwszego zakrętu na którym polecisz prosto . Na długiej prostej też ci wiele nie wróże ponieważ takim cudem nie da się uzyskać dobrego V-max. Mocny silnik to nie wszystko.
Oczywiście koleś jest tak fajny, że nie używa migaczy. Cholerny debil.
mógł zrobić silnik z przodu i m iałby dużo bezpieczniejszy samochód
bez przesady ten poldek z silnikiem od rovera miał coś ok 105 koni a te jeżdzące dzis to już zapewne mniej. co nie zmienia faktu że w 12 s setke zrobi
bez przesady ten poldek z silnikiem od rovera miał coś ok 105 koni a te jeżdzące dzis to już zapewne mniej. co nie zmienia faktu że w 12 s setke zrobi
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów