📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
Wpuść zwierzęta do szkoły to zaraz musisz mieć uzbrojonych ochroniarzy
mocnymarcin5 napisał/a:
Chodziłem w tym czasie do podstawówki i nigdy nie widziałem żeby nauczyciel kogoś uderzył linijką. Nie wiem czy ci się pomyliło z okresem międzywojennym, czy po prostu jesteś z Podlasia.
W szkołach specjalnych nie używano tego typu dyscyplinowania. Nie przejmuj się, nic nie straciłeś
I to mi się podoba! Zero zbędnego dyskutowania, paralizator w łapę i myk w wieloryba
Pewnie chłop straci pracę i dostanie 970 lat odsiadki za rasizm, albo uprzedmiotowienie kobiet whatever
mocnymarcin5 napisał/a:
Chodziłem w tym czasie do podstawówki i nigdy nie widziałem żeby nauczyciel kogoś uderzył linijką. Nie wiem czy ci się pomyliło z okresem międzywojennym, czy po prostu jesteś z Podlasia.
rocznik 79... nieraz dostalem po lapach linijka.. widac chodziles do szkoly dla miekkich faj...
dogip napisał/a:
wania. Nie przejm
To ty ładną patolę miałeś na tym podlasiu. Karmili cię z procy, linijką tłukli i pa co wyrosło...
Ma ktoś całość? W sumie wystarczy to co było wcześniej, bo małpie okrzyki sobie pooglądam na discovery
Czarne .. to chuj tam
tachicom666 napisał/a:
To ty ładną patolę miałeś na tym podlasiu. Karmili cię z procy, linijką tłukli i pa co wyrosło...
Stary łopatą Cię gasił jak łóżeczko się zapaliło?
mocnymarcin5 napisał/a:
Dziwne bo ja jestem z 84 od 1 do 3 klasy dostawaliśmy linijka od wychowawczyni za każde przewinienie tylko kilku uczniów tych najlepszych ta moja wychowawczyni to była postawna baba jednego kolegę jak podniosła za uszy to aż się po nadrywały się . Także nie zaprzeczaj bo tak było jak pisze kolega Dogip a ty Marcinku to byłeś lizus który widział łaskę księdza z bliska .
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów