📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:26
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Salieri16000 napisał/a:
Chyba oglądaliśmy dwa różne filmiki, bo w tym, który obejrzałem przed chwilą, na masce ciągnika jest facet...
Whatever..
krzychu88 napisał/a:
Chyba twój stary myje dupe I gary w misce
Chory człowieku nawet nie wiesz po co miska w kabinie ciężarówki jest
Gary to się myje pod bańką z wodą
A dupe to twoja stara "tirowcom" wylizuje
Bylem kiedyś spedytorem i znam opowieści z pierwszej reki. Na przykład jeden młody kierowca pojechał z "mentorem" w trasę, żeby się poduczyć zawodu. I na pauzie jego mentor myl nogi i obcinał paznokcie w misce. Potem na drugiej pauzie w tej samej misce mył naczynia.
Także chuj ci na twoja garbatą matkę, pecie, synu cygańskiego obsrańca tirowca
Coordinator napisał/a:
Whatever..
Bylem kiedyś spedytorem i znam opowieści z pierwszej reki. Na przykład jeden młody kierowca pojechał z "mentorem" w trasę, żeby się poduczyć zawodu. I na pauzie jego mentor myl nogi i obcinał paznokcie w misce. Potem na drugiej pauzie w tej samej misce mył naczynia.
Także chuj ci na twoja garbatą matkę, pecie, synu cygańskiego obsrańca tirowca
Napisał przekaźnik
Ty spedytora widziałeś na oczy faraonie w dupę plagami jebany
krzychu88 napisał/a:
Napisał przekaźnik
Aaaa, czyli ty z branży, dlatego taki bulwers
Przekaźnikiem już nie jestem, teraz mam ekipę spedytorów pod sobą.
Ale czasem tęsknię za czasami, gdy trzeba było się z wami użerać
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów