Mom and Death,
Znowu się powtarzasz więc ja nie będę się wysilał i powtórzę to co wcześniej pisałem:
Kolejny raz po napinałeś się w nacie i jesteś kozak. Dorosły 25 latek, który starszego od siebie nazywa dzieciakiem. I w dodatku będziesz mówił komu i gdzie powinien się wypowiadać. Jesteś jak mały piesek który zza płotu szczeka zły na cały świat. Bo jak nie umie rozmawiać, to pozostaje już tylko szczekać. No i internet +10 do odwagi. Pokazujesz tylko jak marną jesteś pipką. Do tego Twoja niepełnosprawność intelektualna (fizyczna na pewno też) każe Ci wyzywać innych którzy wierzą, że lepiej jest coś robić niż tylko usiąść na dupie mówiąc "tak ma być". A Ty... Żałosne nic, srające wokół siebie na wszystkich którzy myślą inaczej. W dodatku robisz to anonimowo.
Świat jest właśnie taki zły nie przez dyktatorów tylko przez takich "mądrych" ludzi jak ty, którzy siedzą w zaciszu swojego domu i jego największym życiowym wyzwaniem jest nażreć się i wysrać. A jak ktoś myśli inaczej to jest pojeb, mongoł itd. Nie wiem jaki masz problem w życiu, że nie możesz pogodzić się ze światem jaki cie otacza i uważasz, że wojny są ok (tak wcześniej pisałeś)?
Proponuje odejść od sadistica i wrócić do oglądania TV. Tam jest poziom tobie dorównujący. "
Teraz dotrzymaj słowa i się nie udzielaj. Ja i tak już sobie uwłaczam pisząc do ciebie, ale taką mam naturę, że interesuje mnie dobro innych ludzi. Nawet takiego plebsu jak ty.