Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie wiem kiedy ludzie sobie uzmysłowią, że te psy do tego były stworzone genetycznie i nie są to przyjazne pieski do trzymania w domu.
Dodatkowo aby mieć takiego psa powinno być przymusowe:
1. Zaświadczenie psychologa, że człowiek nie ma spierdolenia pod kopułą do tego aby posiadać takiego psa,
2. Przymusowe uczęszczanie na szkolenia do behawiorysty przynajmniej raz w tygodniu w celu ułożenia psa,
3. Na spacerach przymus kagańca na tej wściekłej mordzie.
Albo jebać to, prościej wyjebać całą tą rasę w chuj i nie rozmnażać.
Miłego piątku
Masz pewnie rację. Tylko jak to zdefiniować? Były plany zakazów i nakazów dla posiadaczy psów ras niebezpiecznych i one (te zakazy) chuja dawały. Wystarczy, że pies nie ma rodowodu i już nie należy do ras niebezpiecznych. Takie to jest dziurawe prawo. Moim zdaniem, jak pies osiągnie na przykład 3-4kg wagi to powinno się go uśpić, albo wyrwać wszystkie zęby. Niech wpierdala paszteciki jak chce żyć. Jak właściciel protestuje, to właścicielowi też.
przy mojej ulicy mieszka starsza kobieta, co ma kundla, ale ma tak szeroką klatę, że w którymś pokoleniu musi mieć pitbula w drzewie genealogicznym. Regularnie gryzie ludzi, babka ma regularnie sprawy w sądzie, które regularnie przegrywa. no ale się okazuje, że nie jest to podstawą, żeby jej tego psa zabrać. ostatnio znów latał luzem po ulicy, zadzwoniłem na policję i tam właśnie się dowiedziałem, że mogą co najwyżej dać mandat. A dzielnicowa przyznała się, że jak była zimą na interwencji związanej z tym psem, to tak szybko spieprzała, że połamała rękę w dwóch miejscach. trzeba chyba kupić kiełbaski i odpowiednio przyprawić, zanim mi dzieciaki zje
Czy nie można go po prostu otruć?
Pchlarze do pieca
Nie wiem kiedy ludzie sobie uzmysłowią, że te psy do tego były stworzone genetycznie i nie są to przyjazne pieski do trzymania w domu.
Dodatkowo aby mieć takiego psa powinno być przymusowe:
1. Zaświadczenie psychologa, że człowiek nie ma spierdolenia pod kopułą do tego aby posiadać takiego psa,
2. Przymusowe uczęszczanie na szkolenia do behawiorysty przynajmniej raz w tygodniu w celu ułożenia psa,
3. Na spacerach przymus kagańca na tej wściekłej mordzie.
Albo jebać to, prościej wyjebać całą tą rasę w chuj i nie rozmnażać.
Miłego piątku
kiedy nie było Internetu tylko rodzina wiedziała że jesteś debilem xD chuja pojęcia masz o psach a pierdolisz farmazony xD
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów