Na pierwszym zdarzeniu myślałem, że będzie HARD
Na pierwszym zdarzeniu myślałem, że będzie HARD
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
1. W pierwszej sytuacji był widoczny zakręt, a jak wiadomo - na skrzyżowaniach się nie wyprzedza.
2. W drugiej sytuacji jechał najwyraźniej zbyt szybko, ale to i tak nie stawia motocyklistów w gorszej sytuacji - osobówce też to mogło się zdarzyć, wina traktora.
3. Żwir na drodze? Kto im kazał jeździć jednośladem?
4. A tutaj? Brak myślenia i prędkość - gdyby był człowiekiem (a nie tak jak 3/4 warzywem w kolejnym etapie ewolucji) to by zdawał sobie sprawę, żeby jeździć przy krawędzi pobocza.
Pozdrawiam.
Swoją drogą ciekawe czy jakby jeden z drugim przeciwnik jednośladów miał samochód z mocą powyżej 250 koni to czy by cisnął całe życie 50km/h
Jak jadę autem i z podporządkowanej, albo z podjazdu coś się pomału wytacza, to zwykle zdecydowanie jadę dalej, bo mam pierwszeństwo i raczej nikt się nie wpakuje pod tak zdecydowanie jadące auto. A jak nawet to awaryjne hamowanie, ewentualne ominięcie jest proste. Przed motocykl natomiast wbijają regularnie. Jedni nie widzą, bo to wąskie, może się np. za słupkiem schować, albo na zasadzie że jestem większy i podświadomie nie obawiam się kolizji z mniejszym. I tu mówię o turlaniu się przepisowymi prędkościami po mieście. Hiper przyspieszenie to już inna bajka i też nie ułatwia to oceny sytuacji pozostałym. Same prędkości nie odbiegają wcale od tych samochodowych. Zadrżały mi się autostradowe przeloty z 2++ i wyprzedzające mnie auto. A debile na 2 i na 4 kołach osiągają zawrotne prędkości w mieście. W każdym razie na motocyklu musisz myśleć za innych, inaczej nie przeżyjesz. W aucie zostanie ci wybaczone wielokrotnie więcej. A jak już przedzwonisz to raczej problem blacharza, rzadziej lekarza.
W pierwszej sytuacji był widoczny zakręt, a jak wiadomo - na skrzyżowaniach się nie wyprzedza.
1. nie widzę tam znaku skrzyżowania
2. z tego co widzę to jest droga gruntowa
Skrzyżowanie – przecięcie się w jednym poziomie dróg mających jezdnię [...] nie dotyczy przecięcia, połączenia lub rozwidlenia drogi twardej z drogą gruntową ~Wikipedia, podobnie na prawku mnie uczono, żeby było skrzyżowanie musi być 20 metrów drogi twardej, przynajmniej w polsce
Ojojoj ale biedaczki na tych motorkach. Wyjebać wszystkie samochody z ziemi tak, żeby motorki mogły w świętym spokoju zapierdalać na złamanie karku.
PS.
No ja wiem, że tu zaraz będzie niezastąpione grono fachowców lub/i obrońców, także czekam na wypowiedzi.
Zarzuce klasykiem-
Wypierdalaj
Filmik nie jest o tym, jak to mają przejebane motocykliści.... jest to filmik przestrzegający, kierowany do motocyklistów, o tym, że świat nie jest idealny a wypadki chodzą po ludziach, i wiele zależy od ich(motocyklistów- wytłumaczenie dla Was bo pewnie, nie rozumiecie także, zdań wielokrotnie złożonych)
umiejętności i sposobu jazdy, więc jeżeli chce się cieszyć jazdą, także musi uważać i nie kozaczyć, a przede wszystkim nauczyć się poprawnie jeździć oraz dbać o bezpieczeństwo...
wszystkim którzy się z tym nie zgadzają chuj w dupę
Jesteście jednak tępi. Nikt, włącznie z autorem nie zrozumiał o czym jest ten filmik a kręcicie gównoburze. Na sadola, jak na studia, powinny być egzaminy wstępne.
Filmik nie jest o tym, jak to mają przejebane motocykliści.... jest to filmik przestrzegający, kierowany do motocyklistów, o tym, że świat nie jest idealny a wypadki chodzą po ludziach, i wiele zależy od ich(motocyklistów- wytłumaczenie dla Was bo pewnie, nie rozumiecie także, zdań wielokrotnie złożonych)
umiejętności i sposobu jazdy, więc jeżeli chce się cieszyć jazdą, także musi uważać i nie kozaczyć, a przede wszystkim nauczyć się poprawnie jeździć oraz dbać o bezpieczeństwo...
A czy to też dotyczy tych co to nie muszą przestrzegac przepisów itp bo to ich hobby? Czy hobbyści są zwolnieni?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów