Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 11:50
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 8:23
🔥 Scena z filmu "Zły święty" - teraz popularne
🔥 Strażniczka Teksasu - teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Siekul 2014-10-19, 23:06 14
Świetny filmik, pokazuje wszystkim, że motocykliści to durnie.

1. W pierwszej sytuacji był widoczny zakręt, a jak wiadomo - na skrzyżowaniach się nie wyprzedza.
2. W drugiej sytuacji jechał najwyraźniej zbyt szybko, ale to i tak nie stawia motocyklistów w gorszej sytuacji - osobówce też to mogło się zdarzyć, wina traktora.
3. Żwir na drodze? Kto im kazał jeździć jednośladem?
4. A tutaj? Brak myślenia i prędkość - gdyby był człowiekiem (a nie tak jak 3/4 warzywem w kolejnym etapie ewolucji) to by zdawał sobie sprawę, żeby jeździć przy krawędzi pobocza.

Pozdrawiam.
Zgłoś
patroy 2014-10-19, 23:07
Jeżeli sami się proszą o ryzyko jazdą na motocyklach to nie rozumiem dlaczego się tak użalają na inne pojazdy?
Zgłoś
Ain 2014-10-19, 23:14 5
Uwielbiam ludzi, którzy wrzucają wszystkich do 1 wora. Motocyklista = idiota, który nie ma prawa bytu na drodze, bo jest pojebem i komuś zabije rodzinę no a przecież kierowcy samochodów to sami rozsądni i ostrożni kierowcy i nie stwarzają zagrożenia na drodze. Polak= cebulak i tak dalej. Kurwa naprawdę macie aż tak smutne życie, że ogranicza się ono do hejtowania wszystkiego i wszystkich?
Swoją drogą ciekawe czy jakby jeden z drugim przeciwnik jednośladów miał samochód z mocą powyżej 250 koni to czy by cisnął całe życie 50km/h
Zgłoś
Marbax 2014-10-19, 23:17 4
Motocyklem jadę tak jak bym był niewidzialny i często mam wrażenie że tak właśnie jest.
Jak jadę autem i z podporządkowanej, albo z podjazdu coś się pomału wytacza, to zwykle zdecydowanie jadę dalej, bo mam pierwszeństwo i raczej nikt się nie wpakuje pod tak zdecydowanie jadące auto. A jak nawet to awaryjne hamowanie, ewentualne ominięcie jest proste. Przed motocykl natomiast wbijają regularnie. Jedni nie widzą, bo to wąskie, może się np. za słupkiem schować, albo na zasadzie że jestem większy i podświadomie nie obawiam się kolizji z mniejszym. I tu mówię o turlaniu się przepisowymi prędkościami po mieście. Hiper przyspieszenie to już inna bajka i też nie ułatwia to oceny sytuacji pozostałym. Same prędkości nie odbiegają wcale od tych samochodowych. Zadrżały mi się autostradowe przeloty z 2++ i wyprzedzające mnie auto. A debile na 2 i na 4 kołach osiągają zawrotne prędkości w mieście. W każdym razie na motocyklu musisz myśleć za innych, inaczej nie przeżyjesz. W aucie zostanie ci wybaczone wielokrotnie więcej. A jak już przedzwonisz to raczej problem blacharza, rzadziej lekarza.
Zgłoś
Sonal 2014-10-19, 23:30
Na filmiku tylko piasek/ziemia na jezdni dotyczy motorowerzystów. Pozostałe zdarzenia dotyczą na równi i samochodów.
Zgłoś
L................a 2014-10-19, 23:34 1
To straszne, w Australii też nie patrzą w lusterka. Niełatwe jest życie przyszłych warzywek.
Zgłoś
Venka 2014-10-20, 1:21
Przecież au to Austria
Zgłoś
~Beny 2014-10-20, 1:51 1
@Venka .au jest domeną Australii, Austria ma .at. Naprawdę tak ciężko sprawdzić?

Spooky action at a distance

youtube.com/watch?v=TUGZnd0LrQo
Zgłoś
firedragon555 2014-10-20, 3:08 2
Siekul napisał/a:

W pierwszej sytuacji był widoczny zakręt, a jak wiadomo - na skrzyżowaniach się nie wyprzedza.

1. nie widzę tam znaku skrzyżowania
2. z tego co widzę to jest droga gruntowa

Skrzyżowanie – przecięcie się w jednym poziomie dróg mających jezdnię [...] nie dotyczy przecięcia, połączenia lub rozwidlenia drogi twardej z drogą gruntową ~Wikipedia, podobnie na prawku mnie uczono, żeby było skrzyżowanie musi być 20 metrów drogi twardej, przynajmniej w polsce
Zgłoś
contowsky 2014-10-20, 3:09
wina najczęściej leży po obydwóch stronach
Zgłoś
litwaxd 2014-10-20, 3:16
Haha, muszę więcej takich rzeczy wrzucać, bo fajne gównoburze kręcicie
Zgłoś
geniuszę 2014-10-20, 9:58
ganji napisał/a:

Ojojoj ale biedaczki na tych motorkach. Wyjebać wszystkie samochody z ziemi tak, żeby motorki mogły w świętym spokoju zapierdalać na złamanie karku.

PS.

No ja wiem, że tu zaraz będzie niezastąpione grono fachowców lub/i obrońców, także czekam na wypowiedzi.

Zarzuce klasykiem-

Wypierdalaj
DarkSanMaster 2014-10-20, 12:28 2
Jesteście jednak tępi. Nikt, włącznie z autorem nie zrozumiał o czym jest ten filmik a kręcicie gównoburze. Na sadola, jak na studia, powinny być egzaminy wstępne.

Filmik nie jest o tym, jak to mają przejebane motocykliści.... jest to filmik przestrzegający, kierowany do motocyklistów, o tym, że świat nie jest idealny a wypadki chodzą po ludziach, i wiele zależy od ich(motocyklistów- wytłumaczenie dla Was bo pewnie, nie rozumiecie także, zdań wielokrotnie złożonych)
umiejętności i sposobu jazdy, więc jeżeli chce się cieszyć jazdą, także musi uważać i nie kozaczyć, a przede wszystkim nauczyć się poprawnie jeździć oraz dbać o bezpieczeństwo...
Zgłoś
M................3 2014-10-20, 12:31
przeczytajcie sobie statystyki, może i zapierdalają, ale i tak większość wypadków z udziałem motocykli powodują kierowcy samochodów, np. przez wymuszenie pierwszeństwa, więc zastanówcie się zanim coś skrytykujecie
wszystkim którzy się z tym nie zgadzają chuj w dupę
Zgłoś
Sonal 2014-10-20, 17:30
DarkSanMaster napisał/a:

Jesteście jednak tępi. Nikt, włącznie z autorem nie zrozumiał o czym jest ten filmik a kręcicie gównoburze. Na sadola, jak na studia, powinny być egzaminy wstępne.

Filmik nie jest o tym, jak to mają przejebane motocykliści.... jest to filmik przestrzegający, kierowany do motocyklistów, o tym, że świat nie jest idealny a wypadki chodzą po ludziach, i wiele zależy od ich(motocyklistów- wytłumaczenie dla Was bo pewnie, nie rozumiecie także, zdań wielokrotnie złożonych)
umiejętności i sposobu jazdy, więc jeżeli chce się cieszyć jazdą, także musi uważać i nie kozaczyć, a przede wszystkim nauczyć się poprawnie jeździć oraz dbać o bezpieczeństwo...

A czy to też dotyczy tych co to nie muszą przestrzegac przepisów itp bo to ich hobby? Czy hobbyści są zwolnieni?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem