📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
6 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Coś pięknego!
W jednym z dzisiejszych tematów pisałem już o "inteligencji" hindusów, więc nie będę się powtarzał. Co oni mają z tymi pociągami, jakiś fetysz czy co? Wszystkie filmy na Sadolu z serii "Idę sobie, jestem zajebisty i pociąg przejeżdża tuż koło mnie" są z tych zasranych indii.
Za krzywdę brudasa zawsze piwo.
W jednym z dzisiejszych tematów pisałem już o "inteligencji" hindusów, więc nie będę się powtarzał. Co oni mają z tymi pociągami, jakiś fetysz czy co? Wszystkie filmy na Sadolu z serii "Idę sobie, jestem zajebisty i pociąg przejeżdża tuż koło mnie" są z tych zasranych indii.
Za krzywdę brudasa zawsze piwo.
Fajnie jak ktoś się stara i chce coś innym pokazać...
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.
Wygląda jakby wszystko co wypadło pozbierali w ten turban którym go owineli.
bercisko napisał/a:
Na końcu leży w turbanie, czyli pierdolnięcie pociągiem spowodowało zmianę wyznania z gangesowego na kozojebskie
Jesteś jeszcze w podstawówce?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów