📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Pracą u podstaw można zdziałać cuda. Może kiedyś poznają co to jest czystość, schludność, ład i porządek.
Nie rozumiem kurwa zachwytu. Kobiety zamiatają , od tego są. Facet w chuja wali, bo od tego jest
A że brudni? Zakurzyli się to i brudni.
A że brudni? Zakurzyli się to i brudni.
Widziałem juz wszystko - teraz moge umrzec w spokoju...
a moze im sie poprostu zarcie wysypalo i zamiataja by zezrec pozniej... ?
a moze im sie poprostu zarcie wysypalo i zamiataja by zezrec pozniej... ?
Pierdolenie całkowite!
Król cygański wysłał je do zapierdalania bo mało zasiłku dostają i tyle
Król cygański wysłał je do zapierdalania bo mało zasiłku dostają i tyle
TytanowyRosomak napisał/a:
Ale że cyganie pracują?
Nie.
Oni po prostu chcą "sprzątnąć" ulice;]
Widać biało na czarnym, że to fejk bo nagrane od tyłu ... tylko dlaczego auta wszystkie cofają ?
Chyba Putin będzie przejeżdżać w kierunku jakiegoś szpitala, aby odwiedzić chorych i w słowach "Że Rosja was wszystkich wspiera" będzie chciał przekazać "Macie biedę i choroby bo jesteście grzanymi frajerami i zamiatacie mi drogi".
Odwołuje alarm.... to przecież u Ruskich, oni zawsze tam coś odpierdalają....
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów