Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Coś Ci to nazwisko mówi ? Louis de Funès ?
Pochodził i tak z Hiszpanii mimo, że jest znany z francuskich filmów.
Coś Ci to nazwisko mówi ? Louis de Funès ? Albo chociaż Jean Reno ?
A takie tytuły jak Taxi, 13 dzielnica, Nietykalni czy inne Asterix i Obelix ?
z tych filmow jedynie Nietykalni jest dobry (powiedzial bym nawet, ze mega zajebisty), ale wyjatek potwierdza regule. Francuskie filmy sa tandetne.
Polacy też.
Z Nietykalni pojechałeś po bandzie.
Są tylko jedni prawdziwi nietykalni, z Kevinem Costnerem, a nie z jakimiś asfaltami, których w filmie pokazali jako biedaków. W rzeczywistość wiadomo jak jest we Francji z zasiłkami...
Cóż... nie były to filmy najwyższych lotów. Może też nie najgorsze.. ale takie obejrzeć i podziękować. Na pewno nie ma się czym zachwycać. Chociaż nie, same gówna żeś przytoczył.
Cóż... nie były to filmy najwyższych lotów. Może też nie najgorsze.. ale takie obejrzeć i podziękować. Na pewno nie ma się czym zachwycać. Chociaż nie, same gówna żeś przytoczył.
Przytoczyłem to, co jest w miarę znane..
Francuzi produkują chujowe filmy.
za to polskie filmy są zajebiste, co nie?
kwejk na sadolu
chyba pomyliłeś tematy
Jak ja nie lubię tego jebanego języka.
takie życie, Francuzi mają to do siebie, że angielskiego ni chuja sie nie nauczą
Spoiler Gry o Tron!
wiem, że do Twój drugi post, ale na przyszłość najpierw pomyśl, a potem coś napisz zamiast zaśmiecać komentarze
Taxi strasznie zwymyślane - chujowe. 13 dzielnica to samo. Nietykalych nie znam (ale pewnie chujowe), Asterixem i Obelixem jarałem się jak byłem mały. Francuzi teraz nie umieją nic nakręcić - tak jak w Polsce.
Ciebie pojebało. 13 dzielnica to bardzo fajny smaczek dla fanów ,,gatunku", ale Nietykalni to skala światowa, biorąc pod uwagę widzów, nagrody, recenzje, oceny i historię. A ktoś tam się powoływał na Jeana Reno, aktor zajebisty, za Leona Zawodowca zawsze będzie w elicie, ale co on kurwa ma wspólnego z ,,produkcją" filmów.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów