Kuba zadaje proste pytania z zakresu wiedzy na temat muzyki rozrywkowej, np.: Bohaterem jakiego filmy jest Luke Skywalker? Kto zagrał główną rolę w filmie„Miś”?
Odwiedź nas na:
facebook.com/MaturaToBzdura
'w którym co tydzień udowadniam Polakom, że matura to właśnie bzdura'
a nie udowadniam Polakom, że nie mają podstawowej wiedzy o otaczającym ich świecie...
- Dzień dobry, ja w sprawie pracy ...
- Bohaterem jakiego filmu był Luke Skywalker ?
- Eee.. Nie wiem.. Co to ma wspólnego ..... ?
- Dziekujemy, do widzenia.
Drogi moderatorze "angel" nie kompromituj się już bardziej
Takie pytania powinny być jednym z elementów rozmowy kwalifikacyjnej do pracy
Nie odnosiłem się konkretnie do tego odcinka.
Zapewniam Cie angel, że do programu wybierane są te osoby, które wydały się najgłupsze. Uważasz, że do odcinka biorą 5 przypadkowych osób i tylko z nimi gadają?
Debilem trzeba być, żeby pisać takie bzdury Jeśli nie powiem Ci kim jest Luke Skywalker, a opowiem ze szczegółami o np. teorii względności Einsteina, to nadal będę debilem? Weryfikacja po chuju...
Nie odnosiłem się konkretnie do tego odcinka.
Kurwa czy pytanie o Luka Skywalkera, czy pytanie o faraona w starożytnym Egipcie / Rzymie... jeden chuj, jeśli moim zawodem jest programowanie i mam to po prosu w dupie... Spełniam się w tym co robię i jestem profesjonalistą. Wali mnie to, czy w 1410 była bitwa pod Grunwaldem, czy bitwa pod Cedynią!