farenc napisał/a:
~angel ile płacą Ci za promowanie togo gówna?
muszę Cię zmartwić ale nic
bahama_mama napisał/a:
- Dzień dobry, ja w sprawie pracy ...
- Bohaterem jakiego filmu był Luke Skywalker ?
- Eee.. Nie wiem.. Co to ma wspólnego ..... ?
- Dziekujemy, do widzenia.
Drogi moderatorze "angel" nie kompromituj się już bardziej
gdybyś nie był leniwy i przeczytał dokładnie co napisałem na 1 stronie to byś zrozumiał, że pisząc
Cytat:
Takie pytania powinny być jednym z elementów rozmowy kwalifikacyjnej do pracy
to:
Cytat:
Nie odnosiłem się konkretnie do tego odcinka.
Earth napisał/a:
Zapewniam Cie angel, że do programu wybierane są te osoby, które wydały się najgłupsze. Uważasz, że do odcinka biorą 5 przypadkowych osób i tylko z nimi gadają?
Logiczne jest to, że wybierają tych "najinteligentniejszych". Tylko jedno mnie w tym martwi, że takich osób nie trzeba specjalnie szukać.
Nie dość, że robią z siebie idiotów to jeszcze zgadzają się aby pokazywać ich debilizm w internecie.
Widzę iż wiele osób nie dostrzega, iż główni bohaterzy odcinków "Matura To Bzdura" nie potrafią odpowiedzieć na pytania z poziomu szkoły podstawowej.
Super Ruchacz napisał/a:
Debilem trzeba być, żeby pisać takie bzdury Jeśli nie powiem Ci kim jest Luke Skywalker, a opowiem ze szczegółami o np. teorii względności Einsteina, to nadal będę debilem? Weryfikacja po chuju...
Mam przeczucie, że idealnie pasował byś do tego programu, bo czytanie teksty ze zrozumieniem sprawia Tobie wiele problemów. Wyraźnie napisałem:
Cytat:
Nie odnosiłem się konkretnie do tego odcinka.
Jak myślisz czemu początek edukacji szkolnej nazywa się SZKOŁĄ PODSTAWOWĄ?
Bo uczą w niej podstaw, które powinien znać każdy człowiek nie zależnie od tego czy jest mega mózgiem czy sprzedawcą w Biedronce.
Niestety osoby występujące w MTB nie posiadają tej podstawowej wiedzy.
Jestem w stanie zrozumieć, że nie każdy musi znać budowę pantofelka czy znać dopływy Warty, ale zwykłe 2+2 x 2=? to powinien rozwiązać.