18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Finalista konkursu "Bierz co chcesz" w ciągu 150 sekund wyniósł z Media Marktu w podwarszawskich Markach sprzęt na ponad 255 tys zł!

Finalistą konkursu został 19-letni student Piotr Mikusek z miejscowości Pionki. Do organizatorów wpłynęło ponad 200 tysięcy zgłoszeń. Chłopak dzięki oryginalnej odpowiedzi na pytanie konkursowe dostał swoje 150 sekund. Cwaniak zgarną towaru na
255376,38 zł !!! Kosił głównie tablety, laptopy, telefony i aparaty. Co zdecydowanie zaskoczyło organizatorów, którzy szacowali, że chłopak nie przekroczy 100 tyś. Jednocześnie pokonał rekord świata w tym konkursie, gdzie poprzedni padł w Hiszpanii na kwotę 28144 euro.
Ale ten skurczybyk znalazł lukę w regulaminie konkursu i do transportu używał koszy na śmieci....

Zgłoś
clipper 2013-02-21, 19:00
Jakoś nie podoba mi się to co napisał w zgłoszeniu :/ ni to śmieszne ni to fajne. Dziękuję dobranoc.
Zgłoś
bania88 2013-02-21, 19:43
@UP To moze bys kurwa napisal co on tam w tym zgloszeniu napisal bo juz paru pytalo...
Zgłoś
VikLin 2013-02-21, 20:48
Do autora tematu, jeśli już coś umieszczasz to czytaj uważnie. Ten chłopak jest z Pionek nie z Piątek.
Zgłoś
waz 2013-02-21, 21:19 1
Napiszcie jeszcze 255 tysięcy razy, że jest z Pionek bo nikt nie zauważył, że autor tematu się pomylił.
Zgłoś
adrian126p 2013-02-21, 21:32
Kurwa mać, co żeście sie przyjebali do tych Pionek czy chuj wie tam co innego... Czy to ma jakieś kurwa znaczenie!?! Jebie mnie skąd on jest, a wy sie spinacie jak stringi na Kaliszu.

Pisałem ze słuchu z drugiego filmiku który wstawiłem, więc mogłem się jebnąć do chuja pana!
Zgłoś
przemo93c 2013-02-21, 21:36 1
bania88 napisał/a:

@UP To moze bys kurwa napisal co on tam w tym zgloszeniu napisal bo juz paru pytalo...

Kod:
Jam jest żak spokojny, gdy przybywam do center handlowych, ku memu ulubionemu kramowi bieżę, by na własne lica obaczyć promocje i klamoty. Przy każdych odwiedzinach marzę o snadnej możliwości nabycia różnych dóbr, jednakowoż często me studenckie fundusze powodują jedynie smutek i zgrzytanie zębów. Można spytać, co często mogę ujrzeć w swej wyobraźni? To rzecz prosta. Cała ziemia staje się radosna i nielicha, nie sczeznę przy grubych knigach i manuskryptach, nie stanę się psim bratem szpetnie przeklinającym swój los, nie stanie się to, gdyż jest na to sposób. Czcigodni pracownicy cechu handlowego zwanego Media Markt, najpotężniejszego z bractw kupieckich w dziedzinie wielu magicznych mocy i technologii mogą mi dać taką możliwość, abym łacno mógł przetrwać nauki. W mej izbie brakuje czarodziejskich urządzeń pozwalających rozwiać smutki i strapienia, czegoś, co porusza radośnie nie tylko ciało, ale i duszę. Gdybym tylko tak miał 150 sekund na zabór tych rzeczy bez potrzeby uiszczania myta w postaci dukatów, niczym młoda kuna ruszyłbym ku stoisku z konsolami. Z takim zakupem idealnie by się łączył sprzęt pokazujący kolorowe obrazy, duże kolorowe obrazy, najlepiej 40 cali w mierze ludzi z morza. Jednak, jaki sens mieć tyle cudów bez wypełniacza dusz i serc, który sprawi, że czas minie szybciej? Nie mógłbym nie obaczyć stoiska z wieloma nowymi grami zapewniającymi godziny beztroskich tańców i swawoli. Taki oto komplet, gdybym mógł obaczyć w mej izbie, byłbym zaiste szczęśliwy. Jednakowoż nie tylko ja, ale i moi zacni kamraci w postaci współlokatorów. Czas i szczęście, które bracia panowie z Media Markt mogą dać biednym i roztropnym żakom są niczym ciepła piękna wiosna po długiej i srogiej zimie. Z takimi marzeniami idę spocząć na łożu. Żegnam i czekam na godzinę mego szczęścia i spełnienia.
Zgłoś
zoska82 2013-02-21, 22:27
A teraz schodzimy wszyscy na ziemie oto czym sie zajmuje jego brat Marcin w Warszawie goldenline.pl/marcin-mikusek2/ stary link ale on dalej siedzi w Marketingu wiec niedaleko pada jabłko od jabłoni a szary kowalski dalej wierzy i marzy
Zgłoś
C................m 2013-02-21, 22:45
za miesiac zginie tajemniczą śmiercią
Zgłoś
pi73rmaster 2013-02-22, 0:52
Cytat:

Pewnie to pracownik Media Markt. W Polsce nie ma nic za darmo... Z drugiej strony, jeżeli serio nie był to pracownik to ryża k***a już zaciera ręce, bo duża część tej wygranej trafi w ręce "legalnych złodziei".

To gość z mojej uczelni, nawet z nim piłem kiedyś na wyjeździe i nie, nie jest pracownikiem media markt.
I tak, ziomek mi mówił, że już wielu nowych ''przyjaciół'' zyskał ~~
Zgłoś
JakubWojna 2013-02-22, 1:55
to tyle,dzieki i pozdrawiam !
Zgłoś
nitrox89 2013-02-22, 8:47
pi73rmaster napisał/a:

że już wielu nowych ''przyjaciół'' zyskał ~~

Patrząc na niego to zbyt wielu ich nie miał wcześniej
No nic, przynajmniej se podupczy
Zgłoś
fryc88 2013-02-22, 10:47
Oto ten ich 'oficjalny film':

Oczywiście odstawili kiłę, nie pokazali oficjalnie biegu, zbierania, itd. A zagraniczni koledzy mieli GoPro na czole i wszystko pięknie było nagrane. Polska to Polska. Ale mimo wszystko, ponownie gratuluję

rapideo.pl/polecam,fryc88
Zgłoś
Gwizdeko 2013-02-22, 13:11
Kur*a, Pionki a nie Piątki..
Zgłoś
VikLin 2013-02-22, 17:50
waz napisał/a:

Napiszcie jeszcze 255 tysięcy razy, że jest z Pionek bo nikt nie zauważył, że autor tematu się pomylił.

adrian126p napisał/a:

Kurwa mać, co żeście sie przyjebali do tych Pionek czy chuj wie tam co innego... Czy to ma jakieś kurwa znaczenie!?! Jebie mnie skąd on jest, a wy sie spinacie jak stringi na Kaliszu.

Pisałem ze słuchu z drugiego filmiku który wstawiłem, więc mogłem się jebnąć do chuja pana!

Czepiam się ponieważ szkalujesz nazwę mojej rodzinnej miejscowości. Gdyby to chodziło o twoją miejscowość, a ktoś pisząc artykuł pomylił by nazwy,to sądzę że też byś się czepiał.
Zgłoś
pawianek85 2013-02-22, 21:31
on żyd media prowokacja
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów