📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
10 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
"wypieprzaj katoliczko nienormalna do kościoła spier..." - wyczuwam znamiona drobnego opętania
odliczanie do 10ciu opanował do perfekcji ..
śląsk dla ślązaków jestem za tym, pochuj nam takie chamy w polsce? niech płacą haracz i niech rządzą się sami
alicexx13 napisał/a:
hahhhha nie przeszkadzaj mi Matka, bo Cie zniszczę .....
Grzegorz "Zniszczę Cię" Schetyna?
Jakby nie patrzeć matka ma trochę racji ...
Cytat:
Nie wkurwiaj mnie motko!
Cytat:
Demon opętania w was siedzi
Ogólnie mamusia ma pod sufitem ze względu na religię ale tak to dobrze pdchodzi, w przeciwieństwie do tego waszego kolegi.
Tester napisał/a:
Pomyślcie że ja siedząc z nim na TS codziennie wieczorem mam takie słuchowisko
Tester, więc tam pozdrów tego ciula.
Nie denerwuj mnie
Wypierdalaj katoliczko nienormalna do kościoła spierdalaj się modlić
i nie wkurwiaj mnie
po prostu boskie
chyba sobie na smsa ustawie taki dzwonek
Wypierdalaj katoliczko nienormalna do kościoła spierdalaj się modlić
i nie wkurwiaj mnie
po prostu boskie
chyba sobie na smsa ustawie taki dzwonek
lohan napisał/a:
lol ma koles farta, ze mna matka by sie tak nie pierdolila, raz dwa i by mi korki wylaczyla xD
własnie, a z nim sie pierdoli. W ryj dać albo wywalić z chałupy i spokój. Tak ją szanuje..
Adas_samiec napisał/a:
Ślązaki to kurwa najgorsze bagno.
oo gorol
Mógłby dać ktoś link, z pierwszym filmikiem tego kolesia. Bardzo mi zależy a nie mogę znalezc. Pamietam ze klocil sie z matka o to, ze ta kazala mu jakis film ogladac xD
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów