📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
UrlichUrwich napisał/a:
Sprawca tego morderstwa jest nie do wykrycia. Od razu do umorzenia i do archiwum.
PentagramOdDiabła napisał/a:
Co za tępe kurwisko. Cel szczytny ale co dalej? Stary trup a ona dostanie pewnie ze 25 latek. Jakim trzeba być upośledzonym... Albo poprostu murzynem. Ja pierdole.
Co Ty za przeproszeniem pier...mówisz Przecież o to chodzi żeby to czarne tałatajstwo się nie rozprzestrzeniało, szkoda że jeszcze tej drugiej czarnej suki nie odstrzeliła żeby nie wydała na świat więcej tego czarnego gówna. Mały nigger i tak wyrośnie na patusa, złodzieja i gwałciciela więc lepiej gdyby jego też odjebała na miejscu.
Teraz już wiemy dlaczego, po mimo że stary chciał dziecku zapewnić ojca, murzyńskiej tradycji stanie się zadość i dzieciak będzie wychowywał się bez ojca. Zresztą bez starej też.
Ogórek napisał/a:
Jak mnie wkurwia jak ktoś prowadzi samochód jedną ręką.
Za to ty jedyny samochód który prowadziłeś to na konsoli.
Oni robiąc takie akcje liczą że? uda im się uniknąć konsekwencji czy o co chodzi bo nie trybie
ona jest biała ślepy jesteś trolu?
PentagramOdDiabła napisał/a:
Co za tępe kurwisko. Cel szczytny ale co dalej? Stary trup a ona dostanie pewnie ze 25 latek. Jakim trzeba być upośledzonym... Albo poprostu murzynem. Ja pierdole.
W zasadzie to upośledzenie wynika już z bycia murzynem
Jak na takim portalu, publika łyka takiego fejka, strach pomyśleć co w co mogą uwierzyć normalnie ludzie...
Dont put that shit on Instagram bro
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów