18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:10
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-08, 0:14
Flash Mob
Szczam_na_Zakrystii • 2013-06-24, 4:16
Nie mam pojęcia jak to skomentować więc pozostawiam to wam:

Niestety miało to miejsce w moim mieście

Nie daję piw fantastico.
Zgłoś
kolborano 2013-06-25, 0:23
SZAJBAAA napisał/a:

Już jednemu tutaj udowodniłem że nie ma racji.

może i masz racje chłopie nie wiem bo się nie zagłębiałem w Twoją wypowiedź. Ale tekstem o tym jak wygrałeś z kimś w internecie udowadniając mu, że masz racje, po prostu mnie zabiłeś.

"Wie pan, Bóg nie zabił tej małej dziewczynki. Los jej nie zarżnął, przeznaczenie nie nakarmiło nią psów. Bóg widział, co działo się tej nocy i chyba miał to gdzieś. Wtedy zrozumiałem. To nie Bóg tworzy ten świat. My to robimy."
Zgłoś
Szczam_na_Zakrystii 2013-06-25, 0:56
kolborano napisał/a:

może i masz racje chłopie nie wiem bo się nie zagłębiałem w Twoją wypowiedź. Ale tekstem o tym jak wygrałeś z kimś w internecie udowadniając mu, że masz racje, po prostu mnie zabiłeś.

A gdzie komuś coś wytłumaczyć?
Pisał w internecie to mu odpowiedziałem. W czym jest problem?

Nie daję piw fantastico.
Zgłoś
MudPie 2013-06-25, 2:44
tihomax napisał/a:

Nie dość że najniższą karajowa mają. To ich jeszcze do tego zmuszają. Co za kurwa firma

Pewnie to nawet nie pracownice Lerła, tylko wynajęte tanecznice i ubrane w stroje robocze Lerła.

Rozwalił mnie ten film jak każdy z klientów na totalnym wyjebaniu.. zero reakcji.. to klaśnięcie tylko od pracownika który rejestrować od początku.

MauMauMaurycy napisał/a:

eee pewnie sosnowiec ...

O co chodzi tym sosnowiec ? Bo parę razy mi mignęło na sieci ale nie rozumiem do czego to nawiązuje.
Zgłoś
mruwa92 2013-06-25, 12:11
odpowiedzialny za miuzik leci z roboty
Zgłoś
s................x 2013-06-25, 13:47
fajne dupki. ale polaki robaki juz sie oburzaja bo wkoncu nie wolno sie wyluzowac tylko spinac dupe. a filmik piwo
Zgłoś
cenius 2013-06-25, 13:56
Fajne dziołchy a pjerdolita głupoty.
Zgłoś
i................y 2013-06-25, 14:09
MudPie napisał/a:

O co chodzi tym sosnowiec ? Bo parę razy mi mignęło na sieci ale nie rozumiem do czego to nawiązuje.

To ty nie wiesz? BongMan przeprowadził się do Sosnowca. Dlatego też Pustynia Błędowska nie jest już pustynią i stopniowo zarasta.
Zgłoś
Alonso 2013-06-25, 14:16
Widać, że wszyscy klienci mają to głęboko w dupie. Tylko organizatorzy kamerują, żeby potem wrzucać na Yutube i podniecać się - jaką to oni super rzecz zrobili.
Zgłoś
Sołah 2013-06-25, 14:32 2
Muszę się zgodzić z autorem tematu. Bielsko - Biała to nie Śląsk. Ludzie mówią tu normalną polszczyzną, ci co gadają gwarą nazjeżdżali się z okolicznych wsi (Goczałkowice, Pszczyna) - a mimo to jest ich malutko. Więc takie pierdolenie, że jesteśmy w województwie śląskim więc jesteśmy hanysami jest bez sensu.
Zgłoś
wglowiesieniemiesci 2013-06-25, 14:35
laski ruszaja sie jakby miały chinskie kule w odbycie ten 2 filmik zgrabnie wyszedl do dołączali sie i wyszła zajebiscie duza grupa
Zgłoś
Samudaripen 2013-06-25, 14:48
SZAJBAAA napisał/a:

"Gargamele" ?

Aaa no tak hanys ... Tam są drzwi --->

"gargamele" to jakieś śląskie słowo
Aaa no tak idiota... Tam są drzwi --->

jestem ciekaw skąd taka nienawiść do Śląska z twojej strony, bo twoje miasto jest przypisane do woj. Śląskiego? ja pierdole..
Śląsk nierentowny ? chyba cię pojebało dziewczynko
Już kiedyś ktoś ci próbował tłumaczyć, że się mylisz wtedy jeszcze korzystałeś z konta B-B, pisałeś coś o plikach pdf. których jednak nie pokazałeś. Tak więc proszę cię jeśli twierdzisz, że Śląsk jest nierentowny i utrzymuje go miasto Bielsko-Biała i oczywiście najwięcej pieniędzy wkładasz ty to to udowodnij..
Zgłoś
b................d 2013-06-25, 15:08 2
SZAJBAAA, słuchaj cwelu - to, że uważasz się za lokalnego patriotę [uważasz - nie jesteś] nie oznacza, że możesz się z wyższością wypowiadać o innych miejscach, które należą do Ojczyzny - to primo. secundo jest takie, że Śląsk - ten hanysowski, jest teraz tak śląski jak warszawska jest Warszawa - w większości zamieszkuje je ludność napływowa - z tym, że na Śląsku, w większości siedzi ona od dwóch pokoleń, a w Warszawie nawet nie od jednego. w końcu tertio - dziwnym trafem coraz więcej ludzi z Bielska przyjeżdża do stolicy Śląska za chlebkiem - nie na odwrót, więc pomyśl o nich, żeby byli przyjmowani w moim mieście z należnym im szacunkiem, który taki malutki piesek jak ty psuje swoim żałosnym szczekaniem.

Mam bardzo dobre zdanie o ludziach z Bielska i o góralach z Żywiecczyzny, bo trochę ich poznałem, więc z myślą o ich dobrym imieniu mówię Ci głośno i wyraźnie - WYPIERDALAJ.
Zgłoś
Jozekban 2013-06-25, 15:18
Liczy się reklama i sposób w jaki ją wykonali...

When you notice an insect on the ground, do you stop to consider it a fool? The life of an insect is so beneath you that it would be a waste of your time to even consider judging it. That would be an accurate summation of my feelings towards you humans.
Zgłoś
Captain's Burger 2013-06-25, 15:48
Gówniane tak samo jak "ona tańczy dla mnieee"

"Chcącemu nie dzieje się krzywda"
Zgłoś
miszczcieniu 2013-06-25, 15:49
wygląd je ratuje

lubimyczytac.pl/profil/235724/grzegorz-nikrandt
Moje życie to ciągłe mantry o pokój
Za Chiny nie dają mi go te mantry #Tybetańczyk
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów