📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Nigdy więcej bym już butelki nie podniósł, miałbym uraz i lęk przed możliwością pojawienia się armi ludzi w czerwonych czapeczkach...
Jeadong napisał/a:
Jak chuj. Przecież jesteś polakiem. Dlatego mamy taki syf w miastach, lesie, na polanie, gówna na chodnikach, posmarowane mury i budynki pseudo "grafiti", drogi i w chuj więcej (czyli że o ja pierdole). Taka mentalność narodu i mimo, że jestem patriotą to społeczeństwo polskie uważam za jebanych brudasów, leni i śmieci.
Jeśli Cię uraziłem to pomyśl czy ostatnio nie odjebałeś czegoś podobnego.
Ty chyba, kurwa, nigdy za granicą nie byłeś. W takiej Anglii, Irlandii czy Stanach jest jeszcze większy syf jak u nas.
dnl924 napisał/a:
@kaju666
je.bał Cię pies.
powiem prawdę.. jesteś pospolitym, powszechnym, zwykłym, trywialnym, prozaicznym, przeciętnym HEJTEREM!
owszem jestem hejterem takich właśnie zidiociałych i myślących, że są fajni typów. ręce opadają.
Kolesie z filmiku pewnie mają coś wspólnego z Greenpeace, a to najgorsze plugastwo.
Skurwysyn z natury napisał/a:
A ja nigdy nic nie wyrzucam na ziemie a papierki po czymkolwiek zawsze wkladam do kieszeni, o kurwa ale jestem frajerem
no ale jak podetrzesz tyłek na środku putyni to chyba nie chowasz chusteczek do kieszeni????
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów