📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
48 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
🔥
20 miesięcy bezwzględnego więzienia za post na FB
- teraz popularne
kaspersky16 napisał/a:
Nigdy po takim filmiku nie ma drugiej części albo chociaż zdjęć... Jestem ciekaw jak degustator radzi sobie z bólem brzucha... jak rzyga i płacze...
Bo w większości przypadków po takiej akcji, degustator spierdala do domu niczym struś pędziwiatr żeby nie zaliczyć gleby gdzieś w plenerze
Ta jak żyga sra itp, stary on bedzie sie lekko wywracał i tyle bedzie miał dzień jak codzien, jakbys był w ciagu np. 300 dni to bys zrozumiał że on żyga sra i płacze na trzeźwo, a po pijaku to może nawet i z 2 litry wypic i bedzie sie lepiej czuł zdychając tak, niz na drgawkach.
Defect napisał/a:
@Skurwysy
Mama Cię nie nauczyła, że śmieci rzuca się do kosza?
Oj nauczyła, nauczyła, niestety przez internet cię nie wyrzucę.
A dla tych co mówią, że to "fejk", wątpię by tacy jak oni chcieli się bawić w jakieś "fejki".
Łódź,Limanka !
Jestem dumny z tego,że jestem Łodzianinem Mamy tu prawdziwe talenty
Jestem dumny z tego,że jestem Łodzianinem Mamy tu prawdziwe talenty
Pierwszej nie popijam
kaspersky16 napisał/a:
Nigdy po takim filmiku nie ma drugiej części albo chociaż zdjęć... Jestem ciekaw jak degustator radzi sobie z bólem brzucha... jak rzyga i płacze...
sadistic.pl/litr-wodki-na-lekcji-vt6138.htm8496
kaspersky16 napisał/a:
...nie mierz innych swoją miarą.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów