Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wlaśnie te samochody dla takiego trybu jazdy są stworzone, a nie jakieś pierdolone golfy II, III.
Chyba coś ci się delikatnie mówiąc : pojebało.
i to własnie jest zajebiste, że auto które jest niepozorne, wyglądające na słabe goni mustangi i inne hamerykańskie wozidła
Ja tam wole ładny samochód z dobrym brzmieniem pod maską, niż brzydkie, pierdzące autko. Nawet jeśli ma być szybkie na prostej.
Ja tam wole ładny samochód z dobrym brzmieniem pod maską, niż brzydkie, pierdzące autko. Nawet jeśli ma być szybkie na prostej.
powiem wam tak, wpiszcie "Civic hatch k20 vs supra 400 whp! "
na yt, na końcu k20 objeżdża v8 camaro, a co do zakrętów to japońce > amerykanie, wystarczy pooglądać filmy z tuskuby. wy chyba nie macie pojęcia o czym w ogóle piszecie.
W dodatku Polacy Jak widać jeszcze są ludzie z klasą.
chyba z kasą
wiesz co Ci powiem..kurwa no nie wiem jak to ująć,dobra mam. wiekszego trepa niż Ty nie spotkałem na tym bogatym w rózne poziomy niedorozwoju portalu. co ty kurwa myslisz ze w takim aucie chodzi o predkość? boże takie cepy jak ty tylko ciśnienie podnosza, tu mustang jest i juz chuj w to kto nim jedzie a ty mi tu z jakas handą wyjezdzasz. twoja pierdziawa nie potrafi i tak tego co taki mustang, po pierwsze, podniecasz sie handa ktora jak wiadomo ma przedni naped i polatasz sobie bokiem tylko w zime, jezeli ci ręczny nie zamarźnie,a widzisz a mustang potrafi nie w zime i bez recznego. po drugie to jakas obesrana handa (nie obrazajac ludzi lubiacych ta marke,tylko obrazajac ciebie) nie wydobedzie z siebie takiego dzwieku jak wlasnie taki mustang. psycha fani marek uwazajacy ze jego auto jest najlepsze do wora, tyle ci poEmi tak wole ryk R4 hondowskiej B czy tam K serii niż te wszystkie v8mki. po co mi auto jak ktoś tam up napisał za 200k~ pln jak kupie k20 za 9 tyś, swapuje to do civica V gena , którego wartość wynosi 5 tys, doładuje, zakuje silnik i za 20~ tyś zjadam na śniadanie wszystkie mustangi, camaro itp
ma ktos moze linka do tego filmiku na yt? albo z autorem tego filmiki badz z wlascicielem tego mustanga?
najprawdopodobniej właścicielem tego auta jest współwłaściciel firmy "hotusacars" zajmującej się ściąganiem musclecarów.
tu masz link do jego filmików na yt
youtube.com/user/HotUsaCars1
Hondy też są super, tylko że kolega Saafa nie do końca łapie, że Mustang nie ma przeznaczenia ścigania na prostych i zapierdalania na zakrętach. Ciekawe jak epicki musi być ryk takiego V8 w parkingu podziemnym
cóż, nie lubie amerykańskich aut, dla mnie to prymitywny naród i takie same zdanie mam o samochodach, po chuj komu 7 litrowy silnik, który je 20 galonów beny a nie jeździ, tylko wygląda.. jestem miłośnikiem stylu JDM , co za tym idzie japońskich aut dlatego sie nie dogadamy. i tak wasz mustang to chuj
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów