Pozdrawiam
Pozdrawiam
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
zreszta muzyka chujowa, a filmik do dupy (lubie mustangi)
Te auta aż proszą się o starego rocka. Tak samo nie wyobrażam sobie filmiku o Harleyach z takim gównianym podkładem Za to do przecinaków pasowałby jak ulał. peace
To nie jest kucyk,to jest rasowy mustang !
chciałabyś takiego mieć,nie kłam dziewczynko ^ ^
rasowy mustang
nie wiem czy wiesz ale mustang powstał jako samochód dla kobiet i tak też zostało do dzisiaj. same pizdy to kupują jak chcą zaszpanować.
a jest tyle innych dobrych samochodów...
rasowy mustang
nie wiem czy wiesz ale mustang powstał jako samochód dla kobiet i tak też zostało do dzisiaj. same pizdy to kupują jak chcą zaszpanować.
co ty za przeproszeniem pierdolisz?.... Mustang produkowany dla kobiet?!....imbecyl.
rasowy mustang
Miałem tu nic nie pisać, bo ja założyłem temat, ale.... teraz to mnie po prostu wkurwiłeś..
Nie jesteśmy zwyrolami, jesteśmy TĄ lepszą stroną społeczeństwaMój kumpel zajmuje się montowaniem różnego rodzaju klipów i innych pierdół. Ostatnio stworzył coś co może się spodobać nawet Wam, zwyrole.
Daj namiar na tego kolesia. Zmontuje mi nagranie z nocy poslubnej
levarek ownlog com
Podkład muzyczny niestety psuje cały, fajnie zmontowany film. Szkoda.
Kwestia gust i aranżu.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów