📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Wolę Messiego niż tego jebanego pedalskiego aktorzyny Ronaldo Btw. jaranie się piłką nożną to pedalstwo a....
ja pierdole.. jak można się ubrać w takie coś jak messi? Przecież wygląda jak klaun, tak jak @bloker21 przedstawił...
Wszyscy sie śmieją z garniaka Messiego. Jak znam życie to ten garniak kosztował więcej niż mój samochód!
Coś pokręciłem...przecież ja nie mam samochodu...
Coś pokręciłem...przecież ja nie mam samochodu...
Obaj zdominowali futbol. Obaj jeszcze przez parę lat będą najlepsi. Obaj rok w rok będą się wymieniać na przemian złotą piłką. Obaj zasługują na uznanie.
I niechaj drżą moskiewskie karły.
Hańba wierzącym w Sierp i Młot,
Chwała za niepodległość zmarłym.
nie interesuje sie piłka nożna, ale hahahahahahhaha
Ja pierdolę. Wchodzę na facebooka to wszyscy spamią w kółko tymi samymi obrazkami, chcę poczytać sobie informacje sportowe i wszędzie tylko o tym Ballon dor. Wchodzę na sadistica i oczekuję czegoś zupełnie innego a tu taki sam chujowy spam i wykłócanie się który z nich jest lepszy jakbyście nie mieli nic lepszego do roboty.
Cały czas to samo:
"Cristiano jest najlepszy"
"Messi jest najlepszy"
"Criastiano/Messi to ciota"
"Piłka nożna to pedalstwo"
"Ale masz ból dupy"
itp itd..
Nie będę wysyłał wam maści na ból dupy bo to jest chujowo monotonne, ale łapcie to:
Przepraszam za przekleństwa, ale inaczej by do was nie dotarło.
Cały czas to samo:
"Cristiano jest najlepszy"
"Messi jest najlepszy"
"Criastiano/Messi to ciota"
"Piłka nożna to pedalstwo"
"Ale masz ból dupy"
itp itd..
Nie będę wysyłał wam maści na ból dupy bo to jest chujowo monotonne, ale łapcie to:
Przepraszam za przekleństwa, ale inaczej by do was nie dotarło.
widac jak bolalo czesc z was sadole jak Messi wygrywal skoro teraz takie obrazki majace na celu wysmiewanie sie z niego Nie ma co widac kibice sami ^^
Ludzie spokojnie, opanujcie się. Cysterna z maścią na ból dupska już jedzie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów