📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Problem z drabiną
- teraz popularne
Nie ma czegoś takiego jak oswojony gad tylko dlatego, że od młodości był z człowiekiem. Co za imbecyle.
Takie info z racji tego ze stamtad jestem, info bylo fejkowe. Nigdy nie bylo takiego krokodyla :c
MicroPhione napisał/a:
Takie info z racji tego ze stamtad jestem, info bylo fejkowe. Nigdy nie bylo takiego krokodyla :c
Przyznaj sie, że tak piszesz bo chcesz zgarnąć 2 tys
To jest chuj... Kiedyś na śmietniku u mnie był komunikat "uwaga zaginął waran, nie jest agresywny, lubi wspinać się na drzewa. Długość około 1,5m." trzeba dodać, że u mnie na osiedlu drzew od ciula... Od tamtego czasu zostałem myśliwym i poszukuję tego skurwysyna.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów