18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 22:14
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-12-26, 21:52
Prosi się użyszkodniczki/ów o wklejanie fotek, aby można było wiedzieć z kim się dyskutuje.

[ Komentarz dodany przez: Nostry: 2011-01-19, 14:45 ]

Poza ogólnymi zasadami dodawania materiałów:
- Nie dajemy zdjęć na których widoczne są osoby z grupy ~Sadyści (poza sobą)
- Odważniejsze zdjęcia wrzucamy do tematu "Pokaż Cycki" (wymagany odblokowany dostęp do Harda, dział Nagość i Erotyka)

[ Komentarz dodany przez: LegendarnyZiom: 2014-12-08, 00:55 ]
- Fotki tyłeczków wrzucamy tutaj. (wymagany odblokowany dostęp do Harda, dział Nagość i Erotyka)
Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Browarowy-Potwór 2014-01-16, 5:30 9
Jak już tu zajrzałem, to i ja się niewyjściową mordą pochwalę

Zgłoś
ramzei 2014-01-16, 8:43
Iperyt napisał/a:

ona mi przypomina mamę madzi
Obrazek

a do tego taki temat:
sadistic.pl/milena-vt177817,15.htmcomments

coś w tym jednak jest

Ja myślę, że tylko i wyłącznie jeśli pokaże nam cycki, to stwierdzimy, że to nie mama Madzi)
Zgłoś
w................u 2014-01-16, 11:57
@up no chyba, że klawisze odkryją, że ma kontrabandę w postaci komórki to raczej wtedy nam nie pokaże
Zgłoś
x................r 2014-01-16, 12:48 5
ja jako gwiazda footballu

Zgłoś
Nikczemny_Płód 2014-01-16, 17:18 16
Mam was w dupie.

Jeśli już się kogoś czepiacie to proponuje zapoznać się z zasadami pisowni. Forum to nie list, pisanie z dużej litery zaimków osobowych to czyjaś fanaberia (osobiście uważam, że chora, ale powiedzmy kultury nigdy za wiele).

Jednak szczególnie mnie bawi takie zachowanie w wypadku młodych ludzi, których szczytem kultury osobistej i savoir vivre'u jest napisanie; "Ty, Ciebie, Was" i ustąpienia miejsca w autobusie. Jednocześnie w 90% przypadków te same osoby mają wielki problem z poprawnym zachowaniem:

-Podczas powitań z osobą starszą/wyższą stopniem. (Wyjęcie rak z kieszeni to obecnie praktyka coraz mniej stosowana, o zdejmowaniu nakrycia głowy już nie wspomnę).
-Przywitań z płcią przeciwną na stopie formalnej.
-Powiedzenie dzień dobry i do widzenia w windzie to...
-Powstanie z miejsca na którym siedzimy - spotykane tylko u osób wychowanych w mieście.
-Brak umiejętności używania widelca oraz noża.
-Żucie gumy.

Wymieniam tylko podstawy które są widoczne gołym okiem.

To czy dziewczyna jest tępawa czy nie, nie uprawnia do naskakiwania na nią i czepiana się o głupstwa. Przypierdalanie się na siłę do kogoś nie jest objawem kultury o która tak walczycie.

Nikogo oczywiście nie bronie, sam uważam, że dziewczę prezentuje typowy poziom obecnych "nastek", szuka adoracji (ohoho jakież to obce zjawiko tutaj) i nic więcej. Nie prezentuje sobą rynsztokowego poziomu, wygląda na osobę dość miła i raczej spokojną tylko pieprzącą głupoty - jak każdy czasami (co do jej postów z dupy, to uważam, że jednak męska cześć jest bardziej winna bo poświecą jej uwagę).

PS. Zdania kończymy kropkami, wielokropek to znak składający się z 3 kropek, początek zdania należy rozpocząć z wielkiej litery.

Wy ostoje kultury
Zgłoś
R................Q 2014-01-16, 17:26 6
Każdy kolejny post niezwiązany ze zdjęciami/tematem będzie czymś nagradzany. Stwórzcie sobie temat w klopie i od tej pory tam ze sobą piszcie. Ten temat do tego nie służy.
Zgłoś
Kaśka 2014-01-16, 23:39 10
Płód tak ładnie pisze, bo liczy że koleżanka mu na pw wyśle cycki
Co by nie było że spam, proszę to ja po zmianie płci xD
Zgłoś
Nikczemny_Płód 2014-01-17, 0:37 2
Nie chce jej cycków skoro mam własne

Zgłoś
Browarowy-Potwór 2014-01-17, 21:00
@up Duże cycki jak na płoda
Zgłoś
MetaLina 2014-01-18, 18:28 2
Tyle nowych mord...
Zgłoś
Z................h 2014-01-18, 21:35
Psychopathic_fucker napisał/a:

Moderator-Psychopatyczny_jebaka
Obrazek

No kurna, podobny do mnie (zarost, fryzura też)
Zgłoś
Muscasa 2014-01-18, 21:54
Zarammoth napisał/a:

No kurna, podobny do mnie (zarost, fryzura też)

nie wierzymy na słowo. musisz udowodnić
Zgłoś
KhazAkar 2014-01-19, 15:10 8

Łapcie moje zdjęcie,sprzed chwili,świeżaczka. Pozdrowienia dla penera i reszty ekipy. :*
Zgłoś
Mr.Drwalu 2014-01-20, 10:50 7
Ech, w sumie to też zaktualizuje foteczkę.
Ostatnio opuściłem siłownie, tak więc zdeczka mi się przybrało.
Zdjęcie zrobione na ostatnim Zlocie Sadistica.

Zgłoś
Moby_Dick 2014-01-20, 11:59 1
Drwalu, Zgaduję, że wchodzisz na wieżyczkę upolować Bambiego, a to Twój naturalny kamuflaż
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem