📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zawsze uważałem, że to niemożliwe, aby wszelkiego rodzaju władze zachodnioeuropejskie były aż tak głupie i nieświadomie robiłyby u siebie taki burdel (mam na myśli tą sytuację z rozplenieniem się brudasów i zastojem całej Europy). Ktoś musi mieć w tym jakiś interes, jedyny pomysł jaki do tej pory mi przychodził to wywołanie kolejnej wojny, a na wojnie jak to na wojnie, ktoś przegrywa, ktoś wygrywa, ktoś traci, ktoś zyskuje. Ten temat podsunął mi kolejne wytłumaczenie - może to poprostu ten wspaniały naród chce napuścić Europę na muzułmanów. Oczywiste, że oni się nawzajem nie lubią i wyrżniecie ciapatych byłoby żydom na rękę. A czy są w stanie zrobić taki przekręt? Ciekawe ile jest prawdy w stwierdzeniu "za wszystkim stoją żydzi". Obydwie te teorie sprowadzają się do wielkiego rozpierdolu, tylko cele trochę inne. Żeby nie było, że jestem jakimś ziomkiem Macierewicza i jego terii spiskowych - to są tylko takie moje gdybania i rozważania, wcale nie uważam, ża tak musi być, co najwyżej, że to jest możliwe.
Czas spakować manele i opuscic ten narodowo-ksenofobiczny grajdołek, ostatni niech zgasi światło.
Żydofobem nie jestem.
Nawet im współczuję czego dowód daję w wierszu poniżej.
Ale najbardziej podoba mi się obrazek z wagą.
Duże piwo za odwagę krytykowania świętej krowy wśród narodów.
Współczuję wam Żydzi że świat się wami brzydzi.
Ale zobaczcie sami jaki szatan jest cwany.
Wyrzekali się nienawiści w kościele "barany"
Wyrzekali się nienawiści do bliźniego swego
Ale czemuż nie mieliby nienawidzić narodu całego
I najlepiej niech to będzie naród przez Boga wybrany .
Widzicie teraz jaki szatan jest cwany.
A i jeszcze zagadka.
Jak nazywa się ostatni haust powietrza konającego w komorze gazowej żyda?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Holohaust.
Nawet im współczuję czego dowód daję w wierszu poniżej.
Ale najbardziej podoba mi się obrazek z wagą.
Duże piwo za odwagę krytykowania świętej krowy wśród narodów.
Współczuję wam Żydzi że świat się wami brzydzi.
Ale zobaczcie sami jaki szatan jest cwany.
Wyrzekali się nienawiści w kościele "barany"
Wyrzekali się nienawiści do bliźniego swego
Ale czemuż nie mieliby nienawidzić narodu całego
I najlepiej niech to będzie naród przez Boga wybrany .
Widzicie teraz jaki szatan jest cwany.
A i jeszcze zagadka.
Jak nazywa się ostatni haust powietrza konającego w komorze gazowej żyda?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Holohaust.
Debile dzielą się dwie grupy. Jedni wszędzie widzą żydów, drudzy wszędzie widzą faszystów.
Żydzi grają w naszym społeczeństwie ważną rolę. Całe szambo można na nich zwalić, jednocześnie się wybielając no i zyskując sławę prawdziwego Polaka, który walczy z żydostwem. Gdyby nie było żydów, całe odium spadłoby na Niemców lub Rosjan, ewentualnie inne państwo z które prowadziło z nami kiedyś wojnę.
Nudni już jesteście z wszechwładnymi żydami.
Zagadka dla was, dzielni łowcy. Jeśli za wszystkim stoją żydzi, kto stoi za waszą krucjatą?
Zagadka dla was, dzielni łowcy. Jeśli za wszystkim stoją żydzi, kto stoi za waszą krucjatą?
Zapomniales o zdjęciu mojego kota- jest rudy i nikogo nie lubi, pewnie Żyd! W kuwecie trzyma plany zniszczenia świata i knuje z krolikiem spiski.
Jeszcze się obudzicie lemingi z ręką w nocniku...
Przyszło pro-żydowskie szambo szczekać
I jak zwykle Zero, Null merytoryki w wypowiedziach.
Zróbcie gówno-burzę w swoich zalanych szambem główkach i odnieście się choć by do jednej z grafik.
I powiedzcie co wam się nie podoba i dlaczego.
Szczekać to wy pierwsi.
No dawać pokmiocia.
Wyciągajcie te swoje antysemicke tracze i walczcie o swój punkt widzenia.
Tchórze.
I jak zwykle Zero, Null merytoryki w wypowiedziach.
Zróbcie gówno-burzę w swoich zalanych szambem główkach i odnieście się choć by do jednej z grafik.
I powiedzcie co wam się nie podoba i dlaczego.
Szczekać to wy pierwsi.
No dawać pokmiocia.
Wyciągajcie te swoje antysemicke tracze i walczcie o swój punkt widzenia.
Tchórze.
27Pablo napisał/a:
To już jest fobia..
Wszędzie doszukujesz się roli Żydów ?
II Wojna Światowa to wymysł Żydów ! Nie było wojny !
Kilka faktów
Fakt 1
Adolf Hitler nie był wysokim blondynem o niebieskich oczach, więc kim był? oczywiście żydem, badania DNA już to potwierdziły, zresztą od 70 lat wiadomo było że jest żydowskim psem.
Fakt 2
Bardzo wielu SS-manów, gestapowców, przywódców III rzeszy była pochodzenia żydowskiego.
Fakt 3
Całą machina niemiecka podczas II wojny światowej była finansowana przez żydowskie banki z USA
Fakt 4
W Auschwitz jeśli już jakiś żyd był, to na wieżyczkach strażniczych i strzelał do Polaków.
Dopiero pod koniec wojny gdy żydzi dostali czego chcą, zajebali biedotę żydowską aby odwrócić uwagę świata od:
- tego kto naprawdę jest odpowiedzialny za II wojnę światową (numer stary jak świat, ale biedota umysłowa tego nie rozumie),
- aby odbudować izrael,
- aby do III wojny światowej, przy pomocy mitu o nazwie "holokaust" wyłudzić miliardy dolarów od narodów świata (Słowian zginęło kilkadziesiąt razy więcej od żydów)
Fakt 5
Samoloty, czołgi itp. niemieckie mogły zapierdalać po Europie tylko dlatego że dostały paliwo od kogo kurwa? od Standard Oil, firmy żydowskiej, założonej przez żyda Johna D. Rockefellera.
I tak można w nieskończoność ale po co?
Goebbels sformułował zasadę, że „każde kłamstwo, powtórzone odpowiednio wiele razy, staje się prawdą”, co należy rozumieć oczywiście w taki sposób, że ludzie po prostu zaczynają w takie kłamstwo wierzyć i przyjmować je za prawdę. Oraz, co gorsza, zaczynają odrzucać wszystko to, co nie jest zgodne z tym kłamstwem – w szczególności nawet tę prawdę, którą próbuje się przed nimi ukryć.
żydzi opanowali do perfekcji, kłamstwo, powtarzane tyle razy, tak nachalnie, na każdym niemal kroku, że w końcu zaczęło być traktowane jako prawda, jako coś oczywistego i naturalnego.
1.Hitler nie miał korzeni żydowskich, ostatnio czytałem artykuł, że w trakcie tworzenia drzewa genealogicznego w którymś momencie była pomyłka, a zresztą co ty pierniczysz o badaniach DNA jak jego ciała nigdy nie znaleziono.
2."Honorary Aryan" czy jakoś tam
3.+
4.+
5.+
Jak ktoś chce więcej to: pastebin.com/y4kfYWQb
"Always do the opposite what the Jew says"
2."Honorary Aryan" czy jakoś tam
3.+
4.+
5.+
Jak ktoś chce więcej to: pastebin.com/y4kfYWQb
"Always do the opposite what the Jew says"
kaloszer napisał/a:
1.Hitler nie miał korzeni żydowskich, ostatnio czytałem artykuł, że w trakcie tworzenia drzewa genealogicznego w którymś momencie była pomyłka, a zresztą co ty pierniczysz o badaniach DNA jak jego ciała nigdy nie znaleziono.
Jak podaje portal telegraph.co.uk testy próbek DNA wskazują, że Adolf Hitler miał zarówno żydowskich, jak i afrykańskich przodków.
Próbki śliny pobrane od 39 krewnych przywódcy Narodowo-Socjalistycznej Niemieckiej Partii Pracy pozwoliły naukowcom stwierdzić, że był on biologicznie spokrewniony z „podludźmi”.
Belgijski dziennikarz Jean-Paul Mulders i historyk Marc Vermeeren na początku tego roku wytropili krewnych Adolfa Hitlera – w tym austriackiego rolnika, który był jego kuzynem.
Odmiana chromosomu Y (haplogrupa E1b1b1), którą odkryto w próbce DNA, występuje niezwykle rzadko w Niemczech i całej zachodniej Europie, ale często u Berberów z Maroka, Algierii i Tunezji oraz wśród Żydów sefardyjskich i aszkenazyjskich.
tutaj więcej na ten temat -> http://thepolandtimes.com/adolf-hitler-byl-zydem-zaskakujace-wyniki-badan-dna/
Co ciekawe, nawet znawcy przedmiotu są w tej materii nad wyraz wstrzemięźliwi i powstrzymują się przed ostatecznymi sądami, a sam Hitler wpadał niezmiennie w bliską apopleksji furię na wieść o zainteresowaniu dziennikarzy i innych zainteresowanych tą sprawą osób:
"Ludzie nie mogą się dowiedzieć, kim jestem - tak podobno oznajmił, kiedy usłyszał o jednej z wczesnych prób zbadania dziejów jego rodziny. - Nie mogą wiedzieć, skąd pochodzę".
gdyby nie hitler, każdy by miał końcówke w naziwsku -baum -blum i na imie shlomo
xts napisał/a:
gdyby nie hitler, każdy by miał końcówke w naziwsku -baum -blum i na imie shlomo
tępota ludzka nie zna granic.
Przykre że nasz gatunek (podobno najinteligentniejszy), a przynajmniej zdecydowana większość, straciła już umiejętność łączenia kilku pozornie nie związanych ze sobą elementów w jedną większa całość. Po komentarzach wnioskuje również, że utracili logikę, racjonalizm, spostrzegawczość ... i można wymieniać dalej.
Wiert napisał/a:
Żydzi grają w naszym społeczeństwie ważną rolę. Całe szambo można na nich zwalić, jednocześnie się wybielając no i zyskując sławę prawdziwego Polaka, który walczy z żydostwem. Gdyby nie było żydów, całe odium spadłoby na Niemców lub Rosjan, ewentualnie inne państwo z które prowadziło z nami kiedyś wojnę.
Dokładnie
- Dlaczego murzyńskie plemiona obwiniają o wszystkie niepowodzenia złe duchy?
- Bo nie znają żydów
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów