W krainie stanu umysłu również żyją samotne, nieszczęśliwe dusze, które przy pomocy portali randkowych próbują znaleźć drugą połówkę.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Z ich wyglądem, to nic dziwnego, że posuwają się do wszystkiego byle tylko zwrócić na siebie uwagę.
Ładne nie muszą.
Ładne nie muszą.
Polecam na FB grupę:samotne kobiety poznają samotnych panów (zdjęcie jak się trzymają za ręce) i poznajmy się (do życia człowiekowi potrzebny jest drugi człowiek).Lepsze niż rolnik szuka żony,fotki i komentarze rozpierdalają
numer trzy jest piekna wyglada jak by przyjebal jej ktos ta siekiera
ta z tą siekierą wygląda na zgrabną, może mieć fajną dupę
Mam taką siekierę po pradziadku. Niedawno śnił mi się koszmar, że ją złamałem. Dopiero jak się obudziłem to racjonalnie pomyślałem, że przecież takiej siekiery się po prostu nie da zepsuć. Wszelkie Fiskarsy już dawno będą na śmietniku, a ona nadal będzie sprawna. Sny są nielogiczne.
jaki to portal ? ma ktoś link ?
@up obstawiam, że w vkontakte
Rzeczy nas dotyczy, które mało nas obchodzą
Chyba więcej szczęścia mają
Nie ci co się rodzą, a ci co umierają
vkontakte to ichny facebook.
Czy to joemonster z 2007 roku?
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów