📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
O kurwa Katarzyna W u wojewódzkiego, nawet nie oglądam bo już mam dość mamy madzi
I co tu jeszcze będzie? Pytanie na śniadanie?
Bóg zesłał mnie na Ziemię, żebym wkurwiał ludzi
Wojewódzki się sprzedał, tyle w temacie, zaraz pewnie będzie głównym prowadzącym orgii dla gwiazd
Zamochowski, wyjątkowo wkurwiający mnie aktor, poziom irytacji na widok jego ryja - tysiąc. Dekalog bez tego kurdupla byłby w chuj lepszy, no i nie tylko te filmy.. Nie znoszę typa, a do tego teraz dupczy siostrę Kraśki - totalnie spalony, pewnie mason a żyd na bank :p
Jakiś czas temu odstawiłem telewizor i zaczynam wreszcie dostrzegać efekty, NIE MAM POJĘCIA KTO TO JEST Udało się
Ładniutka Może nie za mądra ale fajna
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów